arhiva: 23/03/2011


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Mic manual despre cum să ajungi un poet de succes
de Intruder la: 23/03/2011 19:23:24
primul pas este sa cauti siturile poetilor de succes (sps-uri) si sa te inscrii. / pentru inceput sugerez cafeneaoa.com, glotogonia.ro, borcanuliberal.ro, corolademenuni.be, flatulatiileterare.fr, metaphoracuzvac.ro, ramratzujteramurici.it, etc. / odata inscris, te apuci de succesuri. "cum?" o sa ma-ntrebi. / uite-asa: / deschizi <del>cartoful</del> compiuteriu, deschizi un micromoft word, wordpad, notepad, ciuciupad sau ce ai p-acolo si scrii poezici. / daca te ocoleste muza, nu-i nimic, asta mai mereu o ia de-a-mboulea, ca n-are gipiés la cabrioleta. tie nu-ti trebuie muza, tu ai datoria sa scrii poezici. / te gandesti la ghiocei, flutureii din stomac, <del>barabula</del> luna lui bucu com  ...continuare .
207 comentarii
modifica
Gothic
de batranutragator la: 23/03/2011 17:36:55
<a href="http://s225.photobucket.com/albums/dd43/batranutragator/?action=view&amp;current=gothic-stefan-bolea.jpg" target="_blank"><img src="http://i225.photobucket.com/albums/dd43/batranutragator/gothic-stefan-bolea.jpg" border="0" alt="photobucket" /></a>/ cînd îți intitulezi o carte cu un nume puternic și plin de semnificații cum e ”gothic” (gothic, de Ștefan bolea, herg benet publishers 2011) sunt convins că, înainte de toate, ai ales deja măcar o linie pe care să îți continui demersul. iar ceea ce autorul acestei cărți a făcut, încă de la început, a fost să-și precizeze, ce-i drept, mai voalat, natura abordării sale. pentru că Ștefan bolea își începe carte  ...continuare .
27 comentarii
modifica
Curtea Constitutionala a decis:
de GloriaVictis la: 23/03/2011 14:14:28
vom avea un nou cod al muncii./ de la cei care mai munciti prin ro, as fi curioasa sa aflu cum se vede asta de la voi su cum credeti ca veti fi impactati./ evident, asta nu inseamna ca opinia celor care muncesc prin alte parti nu e interesanta!
22 comentarii
modifica
Caut rude in Ecaterinovca, Cimislia
de Stanev la: 23/03/2011 09:45:50
imi caut rudele din partea bunicii mele, burlacu maria. ea a avut doua surori in comuna ecaterinovca, cimislia. dupa casatorie s-a numit stanef(stanev) si a plecat in cimislia si apoi in romania.
2 comentarii
modifica
rană
de Lady Allia la: 23/03/2011 01:37:50
în fiecare seară adorm într-o rană/ nu, n-are rost să-mi spuneţi/ fel de fel şi-au bătut şi alţii gura de pomană/ nu trece/ nu are cum/ e rană deschisă, iar eu mă răsucesc mereu în ea/ mai mult/ mai mult/ întunericul se scurge precum o cerneală/ prin fereastră/ să nu aud urletele nopţii mă înfăşor şi mai adânc în rana mea/ uneori când doare prea tare/ muşc din ea aproape cu ciudă şi-mi repet ce-mi spunea cineva:/ "ramonă să fugi de iubire ca de dracu!"/ n-ai ascultat!!! - îmi tot spun şi-mi tot spun!/ l-ai lăsat să-ţi escaladeze şira spinării/ vertebră cu vertebră/ până ţi-a ajuns în gât/ când a plecat s-a auzit doar un trosnet de frunte/ s  ...continuare .
14 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...