arhiva: 07/03/2011


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
vouă
de Bucu la: 07/03/2011 23:02:55
<embed src="http://swf.vidup.de/v/57id3/" height="335" width="520" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"><div style="margin:0; text-align:center; width:480px;font-family:arial,sans-serif;font-size:10px;">/ / / / :)
14 comentarii
modifica
dreptul la replica si bau-bau
de om la: 07/03/2011 21:37:34
un eveniment recent m-a indemnat sa reflectez asupra “dreptului la replica”. acesta devine o adevarata sperietoare care scoate la iveala tot ce este mai urat in oameni (ca individualitati) sau in societati. inchizitia, tzarismul/monarhia, comunismul au creeat politzii …hai sa le spun politice, in speranta inabusirii cuvantului. / toate aceste forme de control si supresiune s-au bazat pe aceleasi strategii netrebnice: valuri de acuzatii expuse de cativa acuzatori de meserie (slujitori ai sistemului meschin de conducere) care se pretindeau majoritari si “reprezentanti ai poporului” … sau “marea adunare nationala”. cel care se trezea acuzat avea de ales intra a admite ca este vi  ...continuare .
31 comentarii
modifica
8 Martie
de Valeriu Cercel la: 07/03/2011 21:22:32
de ziua ta femeie, de eşti mamă sau fiică,/ ori metamorfozată în soacră mare, mică,/ doresc la fiecare un cer fără de nori, / lângă acela care v-aduce astăzi flori,/ Şi mulţi ani, fericire, căci fără voi n-am şti/ ce-i patima-n iubire, sau ce-i a pătimi,/ ce simte un bărbat, călcându-i neuronii/ În fiecare zi, mai des ca pantalonii,/ cum flacăra-i dogoare şi cât de exaltată/ e inima ce-i sare când soacra se arată, / Şi sângele-i cum fierbe umplându-se de ape/ de-a voastră gură dulce când caută să scape ; / că, cine-n lume oare, când nu face prezenţă, / Îl cată-n disperare la morgă sau urgenţă (?!)/ ca-n zori, fără de ghete, palton sau făr  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Sapa vere, sapa, sapa, sapa si baga la apa !
de sarsilovici la: 07/03/2011 20:43:38
de cand aparui pe lume am aflat ca e bun la casa omului un harlet sau cazma sau sapator oricum s-ar chema ea prin romanica ( o unealta de sapat)./ ea are o parte lemn-oasa si o parte fer-oasa. ca si cosoru zis a lu moceanu !/ si ase de mititel incepui sa cresc si conform sfaturilor parintesti e bine sa ai la indemana un harlet./ in caz de nevoie sa sapi. / cum spunea si regretatul toma caragiu: “ mare lucru sa fi pom, mai vine unu mai te sapa, ma rog te sapa si daca nu esti pom.”/ da de ce ma gandesc eu acu la harlet? pen ca-s catranit! de ce ? de aia is si io catranit da tare!/ mi-ar fi la indemana un harlet acu sa sap o groapa si sap si poate ajung pe partea ailalta si scap si ajuns la  ...continuare .
2 comentarii
modifica
dreptul la replica
de om la: 07/03/2011 20:31:04
wow, "monte-"oro"-ule ce gentilman esti... ma blochezi fara sa ma anunti si numai dupa ce-mi tragi un perdaf nefondat inceput de la adam si eva :))/ trec peste reactia-ti organica si-ti cer dovezi unde am devoalat eu mesaje private !??? (vezi ce spui ca dai in cei pe care-i pupi si care au facut acest lucru ;)/ despre cearta, ex nostru este evident cum ma "cert" eu :))..orisicat...eu imi expun un pct de vedere apoi sare cate un blond cu caciula plina de bazaitoare si ma face in toate felurile reprosandu-mi ca nu ma incadrez in gloata lui! pai nici ca mi-as dori o asemenea companie !!!/ te-ai certat cu o groaza de lume pe-aci... ai devoalat mesaje private... si ai urlat dupa politii, fb  ...continuare .
80 comentarii
modifica
Recuperarea din IAD: cand internetul dauneaza grav sanatatii
de ovidiud la: 07/03/2011 13:43:44
cat te costa sa scapi de internet? / in luna august a acestui an, dezbaterile pe aceasta tema au revenit in centrul atentiei, dupa ce heavensfield retreat center din fall city, washington, a anuntat lansarea primului program de dezintoxicare de web din statele unite, amplasat, in mod ironic, la doar cateva mile de cartierul general al microsoft din redmond, seattle. in aceeasi perioada, in romania, un raport prezentat de comisia europeana arata ca 64% din romani nu au folosit niciodata internetul./ si totusi, nu se poate sa nu-i fi observat, pe cei care nu se pot detasa psihologic si comportamental de lumea jocurilor online sau de cea a social networking-ului sunt peste tot. poate chiar tu es  ...continuare .
4 comentarii
modifica
8 MARTIE
de Tot Areal la: 07/03/2011 09:38:46
de 8 martie va ofer o floare!/ <a target='_blank' title='imageshack - image and video hosting' href='http://img831.imageshack.us/i/8martiejpg.jpg/'><img src='http://img831.imageshack.us/img831/8990/8martiejpg.jpg' border='0'/></a>/ uploaded with <a target='_blank' href='http://imageshack.us'>imageshack.us</a>/ / si o dedicatie muzicala!/ <iframe title="youtube video player" width="480" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/khgoen4kvxo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
13 comentarii
modifica
remember me
de paparuz adrian la: 07/03/2011 08:44:42
aduni cuvinte/ litere roşii/ numeri până la unu/ până la un milion/ râzi/ lacrimile tale desculţe/ seamănă cu charlot/ tic / tac/ se naşte o viaţă/ moare un vis/ nici nu ştii că încă exist/ sunt degetele tale/ mirosul/ inima ta/ aduni/ litere triste/ cuvinte goale/ numeri/ până la unu/ până la un milion/ taci/ sunt aici
3 comentarii
modifica
Poezia...idee..metafora sau..?...
de monte_oro la: 07/03/2011 08:16:58
pornind de la observatiile lui nyx la poezia "domnu martin..." a lui lafemme... ma gandeam ca n-am discutat, de fapt... despre ce crede fiecare ca e esenta poeziei. sigur, am "aruncat" fiecare cu opinii, pe diferite confe, la diferite ocazii... dar n-am spus-o...parca.. nicicand "adunat" pe o confa... / well..si chiar de va descoperi cineva ca a mai fost, totusi, subiectul...acum patru ani doua luni siu cinshpe zile... nu cred ca face cuiva rau...stilul asta de revenire la un subiect.;)/ eu, unul, am spus mereu ca poezia trebuie sa duca in sine un mesaj...voila, ca o idee...dar "poeticul" ideii, de fapt...e construit, e purtat prin metafore...si capacitatea acestora de a naste... o stare. ca  ...continuare .
118 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...