arhiva: 12/04/2011


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Oarecum definitiv
de lafemme la: 12/04/2011 23:01:57
îmi zâmbești de parcă ar fi dimineață/ și dimineața vine/ ca o pisică roșie / traversează podul cu/ prea multe statui/ cercei colorați/ turiștii/ se înghesuiesc la colț de stradă/ să rupă o bucată din orașul nostru/ care știe să plângă/ să-și adune norii deasupra turlelor/ așa ca o curvă/ care-și ține picioarele strânse/ ia-mă de mână de parcă ai zâmbi/ și ar fi soare / */ mă iei în brațe uneori/ ca într-un film mut/ îmi trebuie o rochie lungă / puțin prăfuită/ îmi trebuie o inimă în plus/ să se-odihnească lângă paharul ăsta cu vin/ ai putea să o pictezi/ în seara în care a căzut răpusă/ ca după un drum mult prea lung/ la capăt  ...continuare .
17 comentarii
modifica
praf rece
de INSULA ALTUIA la: 12/04/2011 20:43:13
fluturii din clopotniţă/ prefirati în zbor de noapte/ se zbat în/ pânzele uitate prin colţuri prăfuite/ deplâng amintirea stăpânilor/ din întuneric miros de tăciune şi iertare ca un semn al sângelui/ componenţa majoră/ peste praful rece .../ / / / / / /
6 comentarii
modifica
tentativelor
de adina.petre la: 12/04/2011 18:36:35
experiment esuat.
17 comentarii
modifica
dacă te crezi (feat. adina.petre)
de S.M.I la: 12/04/2011 12:29:42
<em>“i love my mom, my dad and my dildo” (borgore)</em>/ de la carne pe carne la/ carne pe metal/ e vorba despre obiecte/ adică po-si-bi-li-tăți/ dacă te crezi/ ceva jucăuș & fromos/ la intersecția aproape senzuală a/ mașinii ce te / poartă și te rupe/ dacă te crezi/ pentru că totul e (de)cadență/ (am vazut-o roz pentru că nah/ ploua a toamnă azi)/ epuizant/ dacă te crezi/ te prinde/ te înfășoară/ whatever makes you tick / bla/ bla / fun./ <iframe title="youtube video player" width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/8cwylvw-hfk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
17 comentarii
modifica
Paradox academic
de Alexandros la: 12/04/2011 12:24:42
daca manuscrisele au fost atat de neinsemnate incat academia romana nu a facut cel mai mic efort sa fie aduse in tara e normal sa fie premiat tocmai de catre acest for cu cel mai mare premiu romanul care le-a adus pe banii lui?/ sa nu mai amintesc remarca lui boc: "ar fi bine ca acest gest ar fi bine sa fie urmat si de altii".
53 comentarii
modifica
Lansarea volumului întoarcerea în pivniţă de Marius-Iulian Stancu
de S.M.I la: 12/04/2011 11:09:41
<a href="http://s1141.photobucket.com/albums/n597/eclesiastul/?action=view&current=poster-lansare-stancu.jpg" target="_blank"><img src="http://i1141.photobucket.com/albums/n597/eclesiastul/poster-lansare-stancu.jpg" border="0" alt="photobucket"></a>/ vom avea ocazia să vorbim despre volumul meu de versuri - "întoarcerea în pivniţă" - vineri, 15 aprilie, în club legere./ "cunoscut ca unul din promotorii filosofiei filmului în românia, marius-iulian stancu debutează cu un volum cinematic și original. cartea sa apare pe fondul unui douămiism crepuscular, dând semnalul că o generație alternativă își caută forța de expresie." (Ștefan bolea)/ "volumul e o transă literară  ...continuare .
71 comentarii
modifica
ciorapi rupți în călcîie
de batranutragator la: 12/04/2011 09:23:43
în gaura acului este o lume/ cu ea cos toate poveştile noastre aşa cum însăilez umbre/ pe spatele nopţii şi întunericul pătrunde în priviri/ aer greu în plămîni/ aer de plumb în gura înecatului/ pe tata l-au închis ca pe un sac/ în el nu mai era nimic altceva decît un amestec de linişte şi moarte/ eu am rămas pe dinafară/ furios şi turbat ca un proscris care vrea să împingă lumina/ la loc în lumînări/ şi cînd închid ochii se sting luminile în tot oraşul/ şi dacă deschid gura se trezesc morţii în cimitire/ îl strigă pe tata: n-ai cumva un foc/ iar el răspunde ţinîndu-şi buzele în felul acela enigmatic/ aşa cum îl au toţi/ aproape zîmbind/ ap  ...continuare .
10 comentarii
modifica
“Numai moartea mă poate face timid”
de Stefan Doru Dancus la: 12/04/2011 03:42:00
/ menuţ maximinian: ce este educaţia literară?/ Ştefan doru dăncuş: o farsă – nu există “educaţie literară”. scriitorul este prin definiţie un autarhic, oricâte facultăţi ar face. ca să fiu apropiat totuşi de esenţa întrebării – bibliotecile formează sau, în termen larg, “educă”./ menuţ maximinian: cum este privită litera azi?/ Ştefan doru dăncuş: prima dată trebuie să cunoşti alfabetul. apoi, depinde cine şi în ce scop foloseşte litera./ menuţ maximinian: ce este arta?/ Ştefan doru dăncuş: o ciudăţenie. oamenii care o practică au un simţ în plus faţă de marea masă. ceea ce îi face să pară aproape extratereştri, în ochii semenilo  ...continuare .
31 comentarii
modifica
şi eu o cred
de Stefan Doru Dancus la: 12/04/2011 00:03:39
suntem prea reci iubita mea./ dar aici nu e moarte/ a zis ea/ aici e lumea asta./ noi suntem zborul păsării de la geam, am zis./ nu, iubitul meu, aşa reci cum suntem/ suntem în lume/ nu în moarte/ a zis ea./ şi eu o cred./
36 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: