arhiva: 19/04/2011


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Mircea si demonu'
de lafemme la: 19/04/2011 19:08:47
mircea avea de când se știa un demon/ era totul simplu ca bună-ziua/ indubitabil / incognoscibil/ și demon fiind/ îl urmărea mai ceva ca / pata de pe ceafă/ de semăna atât de bine/ cu vineri 13/ nevastă-sa iși aranja buclele/ în fiecare dimineață/ tone de fixativ/ și rimel / mult ruj/ să acoperim cumva rușinea asta/ că nu se face/ ea e o doamnă/ și el/ mircea/ nu-i scrisese niciodată / un poem cu rimă/ nu îi cumpărase niciodată/ vreo eșarfă / bomboane / inimioare / roz/ ciorbele ei cu boabe de orez / pe fiecare din ele un chinez a desenat un oraș interzis/ citise ea odată / despre femei de se leagă la picior/ nu la cap/ cu un bărbat ca ăsta/ așa i-a spus aia b  ...continuare .
21 comentarii
modifica
Unde ati emigra?
de Honey in the Sunshine la: 19/04/2011 14:05:53
citeam comentariul lui nyx de la confa cu romanii din germania si mi-am amintit de un roman autobiografic pe care l-am citit recent: tahir shah, scriitor afgano-englez, hotaraste sa abandoneze londra cea umeda si gri in care traia intr-un apartament minuscul ca sa-si duca familia intr-un palat antic si imens, situat in mijlocul unei bidonville din casablanca (palatul se numeste dar khalifa: http://www.thecaliphshouse.com/)./ motivele lui? voia sa traiasca intr-o tara colorata, inca guvernata de legi antice, in care fiul si fiica lui sa scape de copilaria sterila pe care ar fi putut-o avea la londra./ lasand cartea (pe care v-o recomand!) la o parte, va intreb: unde-ati fugi daca intr-un m  ...continuare .
78 comentarii
modifica
Norii
de sami_paris74 la: 19/04/2011 12:31:22
23/04/2045/ norii ./ era prima mea vacanţă după 30 de ani de zbucium şi de munci interioare.de fapt să vă spun adevărul adevărat, adevărul gol goluţ despre mine.În cei 30 de ani de viaţă, eu nu am avut şansa să muncesc nicăieri, am muncit doar aşa cu mintea mea , şi m-am gândit să i-au şi eu o vacanţă, prima vacanţă din viaţa mea./ ce ,eu n-am dreptul la vacanţă ?/ o vacanţă la marea adriatică, undeva în italia pe o plajă aurie, cu valuri albastre ca topazul ori ca cerul senin atunci când pe cer sunt doar câţiva nori răzleţi şi care din întâmplare norii aceia îţi stau exact deasupra capului !/ eram dezbrăcat, purtam  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Intrebari si raspunsuri privind modificarea perspectivei ratingului de credit a SUA
de tbavul la: 19/04/2011 10:25:29
care este opinia standard & poor asupra bonitatii guvernului american?/ valoarea ratingului suveran pentru statele unite este inca "aaa/a-1+". din punct de vedere a standard & poor o entitate cu o valoare a ratingului suveran pe termen lung cu " aaa" este una care are o capacitate extrem de mare de a onora obligatiile financiare asumate. "aaa" este cel mai mare rating pe care standard&poor il poate acorda unei entitati./ ratingul acordat sua reflecta in principal opinia standard & poor asupra faptului ca economia sua este una flexibila, diversificata si capabila sa asigure venituri foarte mari. ratingul mai reflecta pe deasupra faptul ca economia sua are un istoric in care a demonstrat capabi  ...continuare .
1 comentariu
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...