Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

arhiva: 20/04/2011


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
scrisoare catre luca
de lafemme la: 20/04/2011 23:18:43
dragă luca/ scriu stând turcește/ pe bordura din fața blocului/ despre părul tău/ despărțit în două/ și apoi în trei/ și apoi spic/ mi-ai dat un pian când ai plecat/ plângeai în fața ușii/ și-o balerină realiza perfect/ aceeași piruetă / sub capacul lui/ mi-ai spus că pleci departe/ și depărtarea asta e ca o fântână fără fund/ uneori e greu să-i prinzi ecoul/ nu te-am crezut/ și te-am ținut bine de mână/ până când ne-am dat seama / că timpul trece/ își rotește elicea / repederepede/ retează uneori/ și doare/ de parcă s-ar fi înfipt/ în carnea ta/ și totuși am rămas tot noi / luca/ aș vrea să pot să scriu/ despre crâșma noastră cu soc/ ș  ...continuare .
7 comentarii
modifica
atîta moarte în mine
de batranutragator la: 20/04/2011 22:33:34
un fir de iarbă taie noaptea în două şi/ într-o parte sunt eu, viul/ cu o basculantă de pămînt peste mine/ din care mă ridic. cresc, un cîntec al materiei/ izbucnit direct din neant/ o gaură neagră plină cu viaţă/ şi tot ce este viaţă mă străbate/ ca o forţă care ordonează cuvintele într-un dicţionar/ şi-l transformă într-o poveste nesfîrşită/ de dragoste. atunci simt/ cum luna străluceşte mai tare/ cînd privesc spre cer/ nopţile sunt moi şi eu atît de plin de viaţă/ încît mii de insecte îşi aduc morţii la mine/ şi cred în minune./ în cealaltă parte, tot eu/ cel atît de lipsit de viaţă că soarele/ atinge pămîntul preschimbat în fulg  ...continuare .
11 comentarii
modifica
Cum sa-ti alegi consilierul Private Banking potrivit. Partea 1
de tbavul la: 20/04/2011 13:57:51
sunt multe motive care v-ar determina sa incepeti sa cautati un consilier private banking. poate tocmai ati primit o mostenire si cautati un consilier private banking de incredere care sa va ajute nu numai sa pastrati averea mostenita ci sa o si mariti printr-o serie de investitii profitabile. poate sunteti genul de persoana care nu doreste sa-si pastreze banii doar in depozite si conturi de economii ci vrea mai mult de atat. marea majoritatea a oamenilor nu stiu cum sa-si aleaga consilierul private banking, de fapt studiile arata ca oamenii depun eforturi mai mari in cautarea restaurantului preferat decat a unui consilier private banking./ in acest moment ar trebui sa va ganditi la urmatoare  ...continuare .
10 comentarii
modifica
Dumnezeu înlemnise
de Lady Allia la: 20/04/2011 12:29:40
"gărgăriţă-riţă/zboară-n poieniţă/ unde oi zbura,/acolo-i casa mea"/ striga ea în timp ce mama o pieptăna/ sărutându-i şuviţele/ cum dumnezeu a făcut lumea în şapte zile/ aşa o pieptăna ea şi o îmbrăca,/ o dezmierda şi o îngrijea/ de şapte ori câte şapte,/ în toate cele şapte spuse şi făcute/ privind în ochii ei se ruga câte în lună şi în stele/ ca într-un altar unde el este atât de printre noi/ până într-o zi/ când gărgăriţele din palma fetei se ridicară toate la cer/ ploua de jos în sus/ numai ea, mama, înlemnise/ lumea spunea că şi dumnezeu a înlemnit atunci în ea/ stătea aşa/ cu genunchii şi unghiile înfipte în pământ,/ cu och  ...continuare .
32 comentarii
modifica
Scrisoare 3 neterminată. în care îţi spun despre tăcere.
de tuxedo la: 20/04/2011 12:26:12
/ azi simt că locuiesc în somnul tău mamă / şi somnul tău e negru şi nesfârşit în el / creierul meu e o bufniţă cu aripile deschise acoperind toate ferestrele din lume/ un cosmonaut însingurat/ plutind tăcut / deasupra galaxiei/ deasupra fiecărui lucru pe care l-ai atins l-ai văzut/ creierul meu e un peşte despicat care înoată/ în cerul întins peste oameni / mânjind roşu aerul / respir într-o burtă de peşte şi îţi caut mâinile să ma tragi afară/ ascultă-mă/ mi-am tatuat pe spate povestea ta să o citesc în fiecare seară/ în oglindă/ am scris-o pentru toţi cei vii sau morţi de două mii de ani/ pentru tine pentru mine de frică/ să nu uit/ să nu  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Marţi şi alte chinuri...
de adynet1 la: 20/04/2011 08:20:34
totul a început în acea zi blestemată de marţi...”blestemată”, pentru că obişnuiesc să exagerez din când în când, aruncând câte un cuvânt „bombă”, menit să atragă atenţia celor din jur. port asta în mine de când eram un puşti plăpând care creştea în umbra vlăjganilor cu voci groase de la ţigară. / Încercam şi eu să dau din aripioare, dar cine mă băga în seamă când cu greu ajungeam la nivelul umerilor lor. Şi mai era şi vocea mea de aţă care se pierdea în vânt şi cu ea întreaga mea fiinţă...căutam atunci un cuvinţel deşuchiat pe care-l aruncam în aer cu speranţa să atrag privirile şi drace...mergea! numai că atunci, roşu de emo  ...continuare .
13 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...