arhiva: 26/04/2011


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Zambila si Trandafir, partea a-II-a
de sami_paris74 la: 26/04/2011 21:16:07
/ la început se descurcară destul de greu, cu timpul însă trandafir intră într-o echipă de spărgători de case de schimb şi bancomate, începu să facă progrese uimitoare. avea bani ! nu avea contract cu tovarăşii lui, era angajat la înţelegere cu ei şi încă de la început primii funcţia de locotenent, pentru faptul că era deosebit de inteligent si avea semne pe braţul drept,adică doi dragoni chinezeşti tatuaţi , cu gurile deschise care scuipau flăcări pe nas./ s-au întâlnit în gară la timişoara în sala de aşteptare. sala era tixită, mirosea a transpiraţie şi a duhoare de haine murdare, usturoi, şuncă afumată, picioare nespălate./ duhoarea se ridica  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Existentialisme
de cristi3888 la: 26/04/2011 20:22:02
de ce se cred lei in fata tuturor, dar in fata femeilor apleaca capul si varsa o lacrima?
61 comentarii
modifica
Nevestele triste din Windsor
de Intruder la: 26/04/2011 15:23:50
sunt triste nevestele mele din windsor/ sunt atât de triste încât / din sânii lor ţâşnesc vrăbii doamnelor şi domnilor / ţâşnesc ca laptele gorgonelor de la capătul lumii / în sezonul împerecherii dorm goale pe lespezi / singure si cu sfârcurile agăţate de cornul lunii / aşa dorm ele / când mă trezesc dimineaţa / culeg vrăbiile sufocate de somn / şi le-ngrop în spatele casei unde am un cimitir / pentru demoni erecţii lucruri inutile / e-heee memento mori / pricepi? / mâine imi voi ucide nevestele în somn / una câte una / m-am plictisit de tristeţea lor şi vreau să le joc o farsă postumă / după ce-am să le-ngrop / o să locuiesc în paturile lor cu mi  ...continuare .
43 comentarii
modifica
migrări
de alex andra la: 26/04/2011 13:01:48
mi-au plecat păsările și oamenii în ținuturi mai calde/ o să aprind un foc până la nori/ să-mi dezmorțesc mâinile/ poate s-or întoarce / să mi se culce iar în palmă/ /
36 comentarii
modifica
Deceptie
de cristi3888 la: 26/04/2011 11:27:59
emisiunea romanii au talent m-a deceptionat. nu neaparat datorita castigatorului ci datorita prestatiei din finala a concurentilor. doar trupa balance a stralucit in finala. / internetul bubuie de mesaje defaimatoare la adresa castigatorului, adrian tutu. m-a socat aceasta incisivitate a oamenilor (aceasta incisivitate atat de intensa) – un numar prea mare de “posedati” cu pretentia ca au gusturi rafinate si protesteaza in numele acestor gusturi. si la alte emisiuni de pe mapamond “povestea” concurentului si-a pus amprenta asupra votului.. asa ca... nu inteleg de ce atata agitatie./ versurile lui adrian tutu au substanta – chiar daca ultima melodie are tenta nationalista – ia  ...continuare .
22 comentarii
modifica
Suferintele cafegiului proletaru
de Baby Mititelu la: 26/04/2011 10:23:36
aici va fi vorba despre conceptiile de viata cafegistica ale tanarului si nelinistitului proletaru, zis prole, mai zis si prol.
213 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...