arhiva: 29/04/2011


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
"Socant! Un bebelus promoveaza homosexualitatea in plin centrul Timisoarei pe un panou publicitar!
de nyx la: 29/04/2011 13:55:51
asta-i titlul articolului,in care gasim expesii ca "reclama scandaloasa", "alertati politistii locali au mers sa analizeze situatia", "reprezentantii primariei timisoara s-au aratat uluiti"/ iar asta-i panoul:/ <img src="http://www.opiniatimisoarei.ro/wp-content/uploads/2011/04/11.jpg"/>/ puteti citi articolul aici: http://www.opiniatimisoarei.ro/socant-bebelus-promoveaza-homosexualitatea-plin-centrul-timisoarei-pe-panou-publicitar-s-a-iscat-adevarat-scandal/15/04/2011/ ce parere-aveti?/
72 comentarii
modifica
„Fluturi .calzi în gură” Când nu-ţi spun nimic putem vorbi liniştiţi
de tuxedo la: 29/04/2011 12:23:07
/ (nu nu e important sa câştigăm ci doar să putem alerga până la capăt )/ cu umbra ca un crocodil negru / cu soarele ca un crocodil negru / muşcându-ne de călcâie/ să alergăm de la un capăt al zilei până nu prea departe/ unde se întâmplă uneori să ne/ întâlnim/ în baie/ mă aştepţi în oglindă în prosop mi-l apăs pe faţă trag adânc / în plămâni/ te găsesc în pasta de dinţi / găsesc spinarea ta mentolată/ pielea ta îmi străluceşte / pe dinţi / aşa curat aşa tânăr încă/ îmi beau ceaiul/ fără evenimente deosebite/ peste mine se lungeşte cerul/ trupul tău ca un cer de nylon/ e neted e/ bine întins stau/ şi e ca şi cum m-aş acoper  ...continuare .
13 comentarii
modifica
Ajutor, pliz
de adina.petre la: 29/04/2011 10:42:25
cine are chef si disponibilitate si e pe faza pana-n ora 14:30 azi, va roooog, da-ti-mi si mie niste idei simpatico-jucause pentru a compune un mesaj simpatic pentru un profesor de matematica, ce mi-a fost si diriginte. / nu ma pricep sa amestec prea bine chestii despre ecuatii si necunoscute, si-n acelasi timp sa evidentiez cat de bine si frumos a stiut sa ne creasca, dincolo de matematica, iar colegii mei nu par a fi interesati de a marca corespunzator reuniunea promotiei mele. / pupaturi, imbratisari si multumiri in avans celor care se baga. / pentru restu...piscoturi. :)))
24 comentarii
modifica
Adam
de sami_paris74 la: 29/04/2011 10:25:40
bunicul meu adam mereu în contradicţie cu ruxandra, povestea cà descendenţa lor vine dintr-un trib cu numele de galconde din india. bunica ruxandra zicea că descendenta noastră vine din israel!. aceasta contradicţie intre bunicul meu şi bunica mea ruxandra a existat în permanenţă. o contradicţie temporară, bunicul meu niciodată nu şi-a făcut dreptatea cu palma ori cu pumnul./ zicea el , " dacă ai muşchi şi sânge în tine, te poţi bate cu un bărbat, niciodată însă cu o femeie!, pentru că o femeie nu poate fi niciodată mai puternică ca un bărbat"/ o femeie se bate cu mintea şi cu carul , nu cu palma, numai aşa o poţi supune!/ */ miliţia a răscolit prin toa  ...continuare .
2 comentarii
modifica
De nunta
de andre_ la: 29/04/2011 09:38:58
cine doreste avem prajituri, suc, saratele si evident sampanie. william si kate se casatoresc azi la westminster abbey. casa de piatra!/ <img src='http://www.mamapop.com/wp-content/uploads/2010/12/prince-william-kate-middleton-official-engagement-photo2.jpg'>/ nunta live pe canalul you tube al casei regale britanice de la ora 10:00 ora uk./ http://www.youtube.com/user/theroyalchannel/ si nu, asta nu este un loc unde sa polemizam despre monarhie.
143 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: