arhiva: 12/05/2011


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
perceptii
de om la: 12/05/2011 19:52:40
<iframe width="425" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/xgw1tmwolva" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>/ cine'i evil? cantaretu' sau meseanu' ?/
5 comentarii
modifica
principiul noncontradictiei
de temiricine la: 12/05/2011 17:26:27
/ se stie ca principiul noncontradictiei este una dintre legile fundamentale ale logicii. / enuntarea lui se poate face simplu, in felul urmator: acelasi lucru sau aspect al realitatii nu poate fi, in mod simultan, afirmat si negat. daca exemplificam, in planul concretului ar fi asa:/ daca zicem : “ este seara”, nu putem zice in acelasi timp : “nu este seara.” . daca am face asta, s-ar chema ca ne exprimam ilogic. / extrapoland, principiul noncontradictiei este sau ar trebui sa fie valabil si in plan comportamental, in planul existential, daca vreti, nu doar la nivelul limbajului. de gandire, nu mai vorbesc. pentru a ne exprima logic, este necesar sa gandim logic, evident. / pentr  ...continuare .
16 comentarii
modifica
din slăbiciunile mele
de S.M.I la: 12/05/2011 13:38:18
ne ascultăm muzica/ și ieșim/ acolo ne așteaptă bărbații/ dintre toate / în noaptea asta doar/ tu ești regina/ dintre toți un tinerel/ își poartă mâinile pe gâtul tău/ pe umerii tăi/ &/ din piept începe să-ți curgă/ o apă fierbinte/ &/ toate canapelele gem/ e o dilatare a pupilelor/ e un bărbat de vreo 60/ un ritm pe care îl ascultăm separat/ cu noduri în gât/ <span style="font-style:italic;">five o'clock in the morning/ you ain't home</span>/ răsăritul ăsta nu-i decât un atac de panică/ vom trece și peste asta/ va fi din nou cursiv./ <iframe width="480" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/0jnaceyyzoe" frameborder="0" allowfullscreen></ifr  ...continuare .
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: