arhiva: 13/05/2011


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Esenin
de adynet1 la: 13/05/2011 12:50:28
a plesnit-o pe obrazul fin de fildeş. degetele îi rămaseră imprimate ca o emblemă roşie ce îi sugera căpşuni iviţi din coş. ea îşi petrecu degetele delicate pe pată. arătau ca o mânuţă de copil în palma bunicului. / nu plângea, doar ochii se scăldau în lacrimi izbucnite dintr-un izvor de durere ascuţită. / o privea cu furia efemeră de care era obişnuit. se temea că-i va trece într-o secundă şi va apărea ridicol în acel scenariu al instinctului. În curând va simţi cum sângele îi invadează venele îngheţate şi va simţi dorinţa acută de a o îmbrăţişa şi a-i şopti cuvinte calde de iubire. nu de iertare...nu,nu simţea nevoia să şi-o cear  ...continuare .
2 comentarii
modifica
raspantii
de Homo Stultus la: 13/05/2011 11:56:34
petrec o zi de răspântie în cârciuma asta, care duhneşte a ratare. la mese închină acel “aş fi putut să fiu” întrupat în mutre buhăite de băutură şi nesomn. afară, trece o primăvară cu armonii din alte timpuri. mă înfior a viaţă fragedă şi a început de himeră. din cana cu vin, izvorăsc trăiri necurate, dar pline de prospeţime. fumul albastru - cum altfel - se înnoadă în falduri către disoluţie. / lăutarii învie obişnuita melancolie. Îmi place să mă simt înlănţuit în concretul de departe al şoaptelor unei vioare mânuită de un “aş fi putut să fiu” cu o etate incertă. Şi parcă secundele se prind în horă, pustiul veşniciei inutile  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Schismă
de modigliani la: 13/05/2011 10:54:13
/ amara mea te du şi vino/ îţi cîntă-n talpă zeul/ lovită pasăre a zilei/ iubirii-i sînt ateul/ pe la-nceputuri te vînam/ cum alţii înc-o mie/ să piară rana nu-i de-ajuns/ dar nu-i de-ajuns să fie/ la poartă oase-mi aşezau/ şi prafuri vrăjitorii/ minunea-n cuie am bătut-o/ s-o scuipe trecătorii/ în carte-apoi nimic n-au scris/ ai rîs şi cu-asta basta/ ei încă te mai tot visau/ nouă ne-au dat năpasta/ acum tot dorul încă stă/ cum clipa-n miez bolnavă/ pe-ascuns te beau şi tot îmi eşti/ dulceaţă şi otravă/ / /
5 comentarii
modifica
Cresterea vanzarilor in 5 pasi
de tbavul la: 13/05/2011 09:36:51
de curand am citit un studiu de caz privind cresterea vanzarilor unei banci atat cantitativ cat si calitativ./ studiul de caz are la baza o banca din zona cee cu o larga baza de sucursale si agentii care are rolul de banca universala./ banca in cauza a avut o abordare a vanzarilor in 2 faze. prima a fost o definire strategica a modului de lucru si clientilor iar a doua a constat in implementarea tactica. aceasta abordare include 5 factori:/ 1. primul pas este acel al segmentarii clientilor;/ 2. pregatirea ofertei comerciale, personalizata si adaptata fiecarui segment de clienti;/ 3. elaborarea unui "service model" adica a unui model de servire a clientilor;/ 4. elaborarea unui plan de v  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Petru Popescu- scriitorul în maşină de curse
de alexandru petria la: 13/05/2011 06:08:54
unii scriitori se zbuciumă ca să scrie, au nevoie ca stimulente de alcool, ţigări, droguri şi sex. sau de dead line-uri ca să-i precipite şi să le focalizeze atenţia. altora le iese de la prima mână, corecturile ulterioare fiind nesemnificative. sigur că, din punctul de vedere al receptării publice, doar valoarea operei contează. omeneşte însă, cei din urmă sunt mai în câştig, efortul lor creator fiind mai redus, şi au ocazia să-şi sporească dimensiunea operei mai rapid, dacă lucrează după un program strict şi nu sunt loviţi de lene. petru popescu ilustrează strălucit categoria. printre condeierii români, popescu apare ca un tip care conduce o maşină de curs  ...continuare .
8 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: