arhiva: 17/05/2011


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Birul ne va birui sau doar ciurui ?
de sarsilovici la: 17/05/2011 21:27:17
ma intrebam chiar azi daca e corect sa platim vesnicul impozit la stat !/ pentru mine termenul e atat de abstract ca nu il inteleg !/ banuiesc statul e ceva de sta ! altfel nu vad de ce nu se misca nimic in tara asta a lui papura voda !/ gologanii aia de se opresc din salarii une ajung domle ?/ ar trebui din sacul ala sa se finanteze: sanatatea, invatamantul , administratia, militia, justitia, armata, categoriile defavorizate, agricultura, pensionarii, etc !/ mama, lista e lunga tare si oricat am da la sacul ala , parca e o gaura neagra !/ parerea mea e ca astia l-au conectat la palnia universului si gologanii astora de platim impozite si taxe si cate si mai cate se duc si nu se mai aud ca  ...continuare .
3 comentarii
modifica
uite ce-a facut din mine joint-ul asta mic
de om la: 17/05/2011 18:14:08
mi s'a luat de cafenea cand vad face(book)-ul unora de la rubrica people like cafeneaua.com iar userul "jerpelitu " mi-a pus cireasa de pe tort./ copile, ma ai pe constiinta...ca deh.. in fata copiilor nu pot sa agat gagici pe net :)/ hai ca ma duc la o tigara, ups ...copile sa nu fumezi ca'i cah-cah...doar poate peste vreo 10 ani cand o sa fii major!/ <iframe width="425" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/ntal6fctjek" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
23 comentarii
modifica
avioanele creșteau în grădină
de batranutragator la: 17/05/2011 15:19:36
la început, zborul a venit din pămînt și încet, încet avioanele au început/ să crească în grădină; cu aripi de pînză întinsă pe lemn ușor și dulce,/ carenă fusiformă amirosind a tei și brad, a rășină parfumată de dragoste./ fericirea cădea lin, timpurie ca o ninsoare de lumină din soare,/ se așeza într-un strat fin pe pielea întinsă: era o muzică în tot aerul/ de parcă tot ce-și arăta chipul în lucirea aceea cînta un acord de slavă./ apoi au apărut avioane de oțel care te poartă departe de visuri,/ mai departe de imaginație; în ele nu mai simți zborul,/ doar faci parte din el așa cum faci corp comun cu propria viață și/ numai de tine depind  ...continuare .
11 comentarii
modifica
Ura, si la gara!
de Daniel Racovitan la: 17/05/2011 11:05:52
curiozitate: de unde vine expresia "ura, si la gara"? :)
9 comentarii
modifica
Poetul Ion Mureşan vs. turnătorii Securităţii
de alexandru petria la: 17/05/2011 10:50:28
cu luni în urmă, când a explodat în presă dosarul turnătoriilor prozatorului ioan groşan, m-a uimit atitudinea lui ion mureşan. Într-un editorial din gazeta online „citynews”, „cazul groşan”, poetul a scris: „ziarul adevărul din 26 ianuarie 2011 îşi deschide prima pagină cu un titlu bombă: „ioan groşan a turnat le secu’”. că cnsas a cerut justiţiei să stabilească calitatea de colaborator al securităţii a scriitorului. o poză uriaşă însoţea titlul scris cu litere de o şchioapă. montajul gazetăresc era la limita de a-l acuza pe ioan groşan că a făcut poliţie politică. seara, la jurnalul de ştiri de la televizor, aceaşi ştire, tot cu poze mar  ...continuare .
8 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: