arhiva: 02/05/2011


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Provizoriu. Fără titlu.
de modigliani la: 02/05/2011 20:12:29
poate viitorul este camera cu miros/ şi căldură / cutia cu zece ouă / locul unde pot să intru să ies şi cum să / spui asta pentru că nu ai ce căuta acolo/ nu ţi se leagă vorbele ai în faţă pista pe care să alergi/ şi patru buze care mai zîmbesc şi patru ochi tot aşa/ plus ceva nevăzut care se leagă prin aer/ de mii de chestii invizibile calde şi alea/ şi reci şi cum sînt toate bune şi rele oricum doar să / aibă viaţă în ele/ că viitorul este în camera cu miros şi căldură/ şi habar nu am de ce nu mi-a fost frică / apoi a venit partea cea mai grea/ cînd am ajuns şi am deschis uşa/ întuneric şi rece peste tot alte fire din alea pe care nu trebuie să  ...continuare .
18 comentarii
modifica
uite-asa as vrea sa mor
de nyx la: 02/05/2011 20:02:43
ca fooaieee verdeee de mooo-hooor/ uite-asa as vrea sa mor/ cu dejtul la cingatoare/ si ochii la ursa mare/ foaie verde lemn de nuc/ iac-asa vreu sa ma duc/ cu mandruta mea in fan/ si manurile la ea-n san/ foicica lemn sasesc/ doar asa vreu s-o mierlesc/ cu penelu sau penita/ tot slavind-o pe doinita/ frunza verde de nucet/ vreau sa mor tzatzo poet/ sa fiu trecut in anale/ imbatat de osanale.
24 comentarii
modifica
două ţestoase
de batranutragator la: 02/05/2011 15:02:20
înmoi un covrig sărat, de 1 leu, în dulceaţa primită/ de la alex, fructe de pădure –/ e un mod simplu de a spune că îmi e bine chiar dacă/ nu am prea multe, am pădurea întreagă într-un borcan de 400/ pe care eticheta spune ciuperci champignon iar în mintea mea/ miroase a frunză şi scoarţă şi proaspăt pămînt pitulat pe sub/ pleoape/ şi pe cerul gurii o aromă sfioasă şi plăcută aidoma unui om/ drag ce te sărută de bună dimineaţa/ iar fructele cuvintelor, toate dulci dar şi puţin sărate/ se aşază ca roua pe mărgăritar; parfumul se risipeşte/ dinspre covorul foios, plin de viaţă, desfăşurat între arţari şi/ corni şi carapacea de ţestoasă inviz  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Bin Laden si alte povestiri cinematografice
de Intruder la: 02/05/2011 12:58:09
am frunzarit cateva agentii de presa si unii spun ca-i "stirea secolului". / pe mine nu m-a socat anuntul lui obama (laureat al premiului nobel pentru pace, printre altele), nu mi-a parut rau si nici bine. / dar... / ma deruteaza cumva atmosfera din poza de mai jos (abc news) / ...si pe undeva ii inteleg pe americani, daca ma gandesc la 11 septembrie...dar nu era mai bine ca oamenii aia sa dea dovada de putina intelepciune? / cat il costa pe presedintele sua sa faca un apel la putina decenta? / hehe...intreb ca sa n-adorm. / / <a href="http://tinypic.com?ref=20ihum9" target="_blank"><img src="http://i53.tinypic.com/20ihum9.jpg" border="0" alt="image and video hosting by tinypic"></a>/ /  ...continuare .
232 comentarii
modifica
Veste buna, veste rea?
de Baby Mititelu la: 02/05/2011 09:02:27
obama a anuntat lumea intreaga azi dimineata ca bin laden a fost ucis. operatiunea ar fi avut loc zilele trecute, nu noaptea aceasta-coincidenta sau nu, zile in care un puternic curent anti obama ii trecea duios pe sira spinarii...
25 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...