arhiva: 22/05/2011


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
scrisul,prinsul şi comentatul sau mai bine, bunul slutul şi uritul.la alegere pîna la culegere.
de munteanu rodica la: 22/05/2011 19:17:45
care să fie oare relaţia între cel care scrie,publică ceva şi cititor?/ de fapt... care este şi cum ar trebui să fie./ dar, mai ales pentru că se publică mult,foarte mult şi pentru că internetul/ facilitează accesul la orice publicaţie,/ orice scriitură, cum vedeţi relaţia dintre cel care scrie ceva, undeva(nu vreau sa ma pierd în amanunte)şi comentator?/ eu recunosc că pun mare preţ pe comentarii care îmi confirma sau viţăversa, părerile.intotdeauna aştept / sa văd atitudinea autorului în raport cu spusele comentatorilor.valabil si pentru cafenea, dar subliniez ca mă refer cam la tot ce se publica.
9 comentarii
modifica
Noutati...a la Plesu
de monte_oro la: 22/05/2011 15:56:46
un articol absolut simpatic de-al lui plesu...despre inovatiile care...te blocheaza... despre "mai bunul" care, de fapt...complica... deturnand sensul valorii de intrebuintare a unui lucru... oricat de marunt.../ http://www.dilemaveche.ro/sectiune/situatiunea/articol/noutati
15 comentarii
modifica
De partea cealaltă a geamului (Cristina Nemerovschi, Sânge satanic, Herg Benet, 2010)
de morgothya la: 22/05/2011 12:08:12
o recenzie semnată de poetul marius-iulian stancu la romanul meu, sânge satanic:/ falsitatea lumii în care ne închipuim că trăim este lucrul/ cel mai cert și mai stabil pe care îl poate sesiza ochiul nostru…/ friedrich nietzsche,dincolo de bine și de rău / citatul ales de cristina nemerovschi în deschiderea romanului sânge satanic ne avertizează de la bun început că tărâmul narativ în care vom pătrunde a fost modelat cu ciocanul nietzschean, din punct de vedere etic, iar singura validare estetică, post-literară, o mai constituie doaremoția, gradul de intensitate al trăirilor pe care le provoacă în cititor. asistăm la o revoltă a sinelui împotriva valorilor, obi  ...continuare .
40 comentarii
modifica
Când aud de cenzură îmi vine să pun mâna pe pistol
de alexandru petria la: 22/05/2011 09:09:20
"blonda, chiorul şi piticul” probabil că n-o să reaşeze topul dramaturgiei româneşti. nu am văzut piesa, nu mă pronunţ şi nici nu contează în context. rămâne faptul- a fost interzisă jucarea ei la "dalles”. / nu mă interesează nici dacă piesa are sau nu vreo legătură cu băsescu, udrea şi boc sau dacă titlul a fost ales intenţionat din strategii comerciale. vreau să văd pădurea, nu copacii. Şi « pădurea » este cenzura, hidoasă ./ În discuţiile despre interzicerea piesei m-a revoltat opinia unor intelectuali. o rezum- piesa e slabă, vulgară, autorul confuz şi parcă speriat de avioane, a vrut să-şi facă reclamă, nu merită să ne agităm. aceştia pr  ...continuare .
10 comentarii
modifica
Ganduri
de Silviu-Mihai la: 22/05/2011 01:26:49
solstitiul unui gand adevarat/ se-nvarte-n valsul amagirii,/ iar ochiul judeca mirat/ abisul moltei nemuririi./ in capatul luminii oarbe/ se-ascunde timpu-n asfintit,/ cand doar singuratatea doare,/ iar vantul vietii n-a murit.../ imbobocirii din trista soarta/ le tremura cu intrebari]/ gandiri ce razele le poarta / prin lacrimi seci de framantari./ dar caruselul de culoare,/ e un incendiu-n asfintit/ si pierde umbra de valoare,/ caci timpul tare s-a pripit..../ in departari necrutatoare/ se naste dorul de-a trai,/ se stinge-n lacrimi tot ce moare,/ se piede sensul de-a vorbi...
2 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...