Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

arhiva: 24/05/2011


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
pentru că ea ar fi putut fi
de S.M.I la: 24/05/2011 11:44:15
<span style="font-style:italic;">“like he has a penis and a vagina” (being john malkovich, 1999).</span>/ muză povestește-ne nouă/ cum au întors ei mașina/ pentru că ea ar fi putut fi/ el e julien / m e c a n i c u l/ &/ are o cameră de filmat/ pentru că ea ar fi putut fi/ o ține cu el/ peste tot/ cum i-au ridicat ei capota/ și își vorbeau pe ascuns/ pentru că ea ar fi putut fi/ povestește-ne muză/ despre sutienul roz/ și sânii sprijiniți de portieră/ despre drumul la studio/ pentru că asta își dorește de fapt/ <span style="font-style:italic;">o da</span>/ el îi trage în jos/ pentru că julien e / m e c a n i c u l/ <span style="font-style:italic;">o da/ fă  ...continuare .
5 comentarii
modifica
luna trecea prin ochii mei ca un cîine pe care l-ai fi luat acasă
de batranutragator la: 24/05/2011 10:51:59
cînd privești în ochii mei dintr-o dată mă simt/ atît de ușor – un petic de hîrtie, o frunză pe care vîntul/ o poartă pînă în brațele unui copil. în degetele bucălate/ o netezește, o absoarbe - și-atunci pe fața lui strălucirea/ unui zîmbet care face armele să zboare din mîinile/ soldaților. cînd privești/ în mine se face teamă de parcă aș face dragoste/ pentru ultima oară și-o să fiu/ prea ușor și n-ai să mă simți prin preajmă; asemenea aerului/ tăcut, nemișcat, care se ascunde în apropierea noastră -/ uite-așa dispare, din senin, umezeala/ din colțul ochilor. cînd privești/ direct în ochii mei sunt dintr-o dată fereastră; în dreptul  ...continuare .
5 comentarii
modifica
burlak
de paparuz adrian la: 24/05/2011 10:34:16
/ / nici o greşeală/ nu mă mai încape/ îmi spun adormit/ de fiecare dată/ salteua mi se pare străina/ care mă invită/ nocturn matinal să îmi admire/ pulearţul răvăşit/ de singurătate/ nu poţi scăpa/ decât dezlegat / îmi strigă încă bunica/ din cerul de vizavi/ s-au mutat două îngeroaice/ cu picioare până la clopotniţă/ dacă aş putea folosi liftul/ aş putea deveni primul navetist fericit/ nu voi ştii niciodată cum e/ să te trezeşti în fiecare dimineaţă/ cu an alt nume scrijelit pe inimă/ din greşeală/ / /
1 comentariu
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...