arhiva: 25/05/2011


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Greva generala: protest fata de masurile luate de admin
de Honey in the Sunshine la: 25/05/2011 22:14:47
premisa: nu cred ca exista cafegiu care sa nu-i fie recunoscator adminului pentru ca a creat acest loc si care sa nu aprecieze toata munca depusa pentru intretinerea lui./ acestea fiind spuse, cafeneaua nu e un cod http ci un grup de persoane; este alegerea adminului daca doreste sa ne considere o comunitate sau doar un numar de post-uri, click-uri si view-uri care pot aduce publicitate si care nu au nicio legatura cu persoana din spatele traficului./ avand in vedere banarea nedreapta a userului modigliani, propun o chestie probabil nemaiauzita pe un forum: greva generala de 3 zile. prin abtinerea de la comentarii incepand de maine, 26 mai ora 12:00 si pana duminica,  ...continuare .
61 comentarii
modifica
nelamurire administrativa
de nyx la: 25/05/2011 19:49:22
situatia 1/ baby mititelu: "unii sunteti lasi."/ modigliani: "eu de exemplu daca sint facut las, din senin, consider ca asta-i o jignire si m-as putea considera indreptatit sa-i trag vreo doua agresorului "/ admin: "asta este doar o parere subiectiva, cu atat mai mult cu cat e formulata generic fara trimitere la o persoana anume; iar daca cineva mi-ar zice din senin ca sunt las, as pufni si mi-as vedea de treaba, who the fuck cares"/ / situatia 2/ morgothya: "d-aia ma si amuz cand mai bag un ochi la reactii. mereu e distractiv cum un prost e mereu si incapatanat. "/ / intrebare: de ce-i banata morgothya?/ ca-n afara de asta, alta fraza care sa aduca a  ...continuare .
13 comentarii
modifica
nigel kennedy
de nyx la: 25/05/2011 19:23:03
/ / / / <img src='data:image/jpg;base64,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  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Nu mai am incredere in medicii de familie. Prefer un ghicitor in palme
de gerhald la: 25/05/2011 17:49:07
doctorii din românia au o mare problemă de imagine, iar – surprinzător – vina le aparţine tot lor. degeaba urlă şi se dau cu poponeţul de pământ că le sunt vânate greşelile, dar când o fată de 14 ani (cea din pozele de mai jos) moare – scuza că de vină e mama natură nu prea funcţionează.
11 comentarii
modifica
Departe, spre zari.
de ExilulLunii la: 25/05/2011 15:45:31
departe, spre zări / / / / deasupra nucului bătrân din curte, / unde visu-i libertatea rară, / ceru-şi cheamă visătorii-n parte. / frânt de spinii societăţii moarte, / aruncă în lume-o ploaie amară. / pe răi stropi în casă îi băgară, / iar cei îndemnaţi la aspirare / privind stropii din natură cum curgeau / gândeau cum lumea dă tot la uitare.. / tot cei bun şi de valoare. / / era seară, cerul înstelat se deschisese / mii de stele trimiteau a lor rază de speranţa, / pe pământul nostru, unde-i rară frumuseţe / În a cărui loc stau lucruri fără importantă, / oameni mulţi erau orbiţi de lucruri fără viaţă. / Şi  ...continuare .
9 comentarii
modifica
Banii...n-aduc fericirea
de Valeriu Cercel la: 25/05/2011 15:43:41
pe cât e de paradoxal, aşa cum astăzi omenirea,/ convinsă de un fapt real, că banii n-aduc fericirea,/ se zbate,-aleargă clocotind, având probleme foarte mari/ la gândul că,-ntr-o zi, muncind, vor deveni milionari,/ la fel şi eu, săptămânal, pensionar de meserie,/ cu-al meu noroc congenital iau un bilet la loterie,/ căci tot mereu cum socotesc, nu-mi pare-a fi o aberanţă,/ câţiva mangoţi de investesc într-o asemenea speranţă,/ Şi-n special, pentru covrig, o şansă nu cred că există / În viaţa mea ca să-l câştig dacă nu sunt înscris pe listă,/ jucând de ani, perseverent, aceleaşi numere cu gândul/ ca vreodată, evident, îmi va veni şi mie rândul,/  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Dac-ar fi
de misterra la: 25/05/2011 08:01:07
/ noapte curge dintr-o rana uitata deschisa/ pe canapea./ spatiile goale urla cuprinse de spasmul linistii./ am adormit ciudat, cu o mana la tampla si cealalta plina de ganduri. / tampla imi desface usor palma stanga/ si gandurile se preling pe covor. / la lumina neonului/ ies din cocon crisalide efemere si diforme, cu respiratia deja impartita la trei... / inca o secunda si fluturii s-au copt. / le e larga viata, dar ce folos, pana diseara le ramane mica./ fluturi respirand paralel. si libertate./ aleg sa alerg. /
10 comentarii
modifica
Dimineata
de DRAGOSte la: 25/05/2011 06:38:08
"de ce?" si "cum?"/ / intrebari pe care (ni)le punem cel mai des in viata. intrebari cu o putere si un impact imens asupra psihicului uman./ din dorinta de a afla raspunsuri s-au produs cele mai multe schimbari din istoria omenirii./ ne-au motivat sa ne depasim constant limitele si sa facem lucruri care erau de neconceput anterior./ ne-am intrebat, am gasit raspunsuri si am evoluat. am gasit un raspuns sau o explicatie la aproape orice. in ciuda acestui fapt, numarul intrebarilor la care nu avem raspuns creste tot mai mult. de foarte multe ori raspunsul la o intrebare genereaza alte intrebari. dar nu o sa ne oprim niciodata din incercarea de a le raspunde la toate. s  ...continuare .
14 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...