arhiva: 27/05/2011


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Tiganii,aurul si diamantele.
de sami_paris74 la: 27/05/2011 18:00:00
samson iancu, „Ţiganii, aurul şi diamantele”, 2011/ / „Ţiganii, aurul şi diamantele”, un titlu incitant: ar putea fi un roman poliţist, dar nu este. ar putea fi un jurnal de călătorie, dar nu este. ar putea fi doar născociri, dar nu sunt. cartea lui samson iancu, „Ţiganii, aurul şi diamantele”, este trăită şi împărtăşită celorlalţi, odată cu înţelepciunea unei înţelegeri dobândite de un om cu origini adânci: ţigan, în accepţiunea etniei veşnic nomade, cu un altoi special de evreu. un nume deosebit – samson – pentru un om deosebit, alăturat rezonanţei numelui românesc iancu. tot aşa e şi cartea, care te prinde în vârtejul ei de la  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Ma auto-banez...
de admin la: 27/05/2011 16:45:17
... temporar de la dezvoltarea softului cafenelei./ nu de alta, da' citind comentariile si confele din ultimele zile dintr-o data nu prea mai sunt motivat sa stau zile intregi sa scriu linii de cod la cafenea./ redesignul cutiei cu litere incepuse sa avanseze, dar il voi pune inapoi in sertar pentru o vreme./ avand in vedere ca e 100% munca de voluntariat, motivatia e esentiala, si daca nu e, nu e.
104 comentarii
modifica
Vanatorul de homosexuali...
de Daniel Racovitan la: 27/05/2011 13:13:23
<iframe width="480" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/ranlsntzp3c" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
15 comentarii
modifica
Festivalul ARMONII DE PRIMĂVARĂ 2011 de la Vişeu de Sus
de Stefan Doru Dancus la: 27/05/2011 10:47:51
material scris de anca goja/ premiile festivalului/ • premiul i – viorel mureşan, pentru volumul „buchetul de platină”/ • premiul ii – Ştefan doru dăncuş, pentru volumul „scrum/cendre”/ • premiul pentru debut – dorel todea, pentru volumul „ruga de veci”/ • premiul din partea cenaclului literar artistic „andrei mureşeanu” – adriana lisandru, pentru volumul „despre ea, niciodată”/ • premiul pentru volum în manuscris, oferit de editura grinta – adeline adriana timiş, „timpul nu a mai avut răbdare”/ • premiul despărţămîntului vişeu-iza al astrei – ioan v. maftei-buhăieşti, pentru volumul „mic tratat la chipul din oglindă”/  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Ratko Mladic, arestat
de Daniel Racovitan la: 27/05/2011 10:45:21
"ieri s-a incheiat o pagina neagra din istoria serbiei. arestarea lui ratko mladic pune capat nefastei istorii recente a vecinului nostru si deschide o perspectiva noua tarii. mladic era ultimul dintre criminalii de razboi cautati de tribunalul penal international. conform unor surse, prinderea sa a fost ingreunata de protectia discreta pe care ar fi primit-o din partea armatei sarbe."/ http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-8742756-punct-capat-arestarea-lui-mladic-cale-incheie-cosmarul-sarbilor.htm/ "una din iluziile cu care se imbata dictatorii, aventurierii, gangsterii, demagogii si sociopatii (adeseori aceste categorii se confunda) este ca nu vor raspunde pentru faptele lor. straini de o  ...continuare .
12 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: