arhiva: 31/05/2011


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Zambila si Trandafir partea a -IV-a
de sami_paris74 la: 31/05/2011 16:08:59
"les clefs:fusses pistes ou jeu de la verite?"/ la bruyere./ / pardailean si frisca au plecat cu o motocicletă cu ataş furată dintr-un sat din apropierea autostrăzii, o motocicletă simson, fabricată prin anii 1970. trandafir a trebuit să plece repede cu altă maşină, căci se întunecase de-a binelea. a oprit maşina la km 80 ,ca să mănânce cu zambila câte-o ciorbă de burtă şi mititei cu muştar./ o ascultă tot mai fascinat, până nu i-a mai putut înţelege limba ţigănească, simplificată , aproape cifrată./ - fă ! ce limbă vorbeşti ?/ temerau (să mor) dacă mai înţeleg ceva !/ zambila parcă era fermecată, inaccesibilă din cauza stării de somnolenţă. dorm  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Rezultatele Loteriei Vizelor pentru 2012 vor fi anulate, din cauza unei erori informatice
de Daniel Racovitan la: 31/05/2011 14:37:48
"departamentul de stat american a anunţat vineri că rezultatele loteriei vizelor vor fi anulate, din cauza unei erori informatice care a viciat extragerea computerizată, relatează washington post în ediţia online, precizând că o nouă extragere va avea loc în luna iulie. / conform bbc online, mai mult de 22.000 de persoane au fost deja anunţate, în mod eronat, că au fost desemnate câştigătoare în urma extragerii de la 1 mai." / cam nasolescu sa ti se zica ca ai apucat green cardul de coada, doar ca sa ti-o reteze peste doua saptamani ca ti-ai facut vise, taica, vise.../ http://www.gandul.info/international/rezultatele-loteriei-vizelor-pentru-2012-vor-fi-anulate-d  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Puţulica mea satanică
de modigliani la: 31/05/2011 09:21:19
eu am vrut să-i spun pulă şi o apelez metafizic dar s-a opus chelu’. spunea că nu avem un public suficient de subtil şi chiar dacă sînt un demon, evidenţa nu poate fi negată. o evidenţă paradoxală aş fi zis eu - demonul are o pulă viguroasă iar comparaţia cu orice pulă muritoare, ei bine, este pur şi simplu deplastă. dar chelu’ nu ar mai fi spus nimic. Îl cunosc de prea multă vreme şi ştiu, nu se lasă antrenant în discuţii filosofice. nu atunci cînd se uită după fufe. / stăteam deci pe banca aia în parc şi ne uitam după fufe. chelu’ pentru că-i un porc obsedat eu pentru că evit să-l abandonez. ultima dată cînd am făcut-o s-a întors după trei z  ...continuare .
9 comentarii
modifica
Copilărie
de ExilulLunii la: 31/05/2011 09:05:22
copilărie / / trece o secundă, ba chiar două / gust din tine şi simt o aromă dulce, / dar imediat îmi amintesc că e pierdută / acea clipă inocentă peste care plouă, / cu durere şi regrete, / totul pare rece. / / Şi fruntea-mi se-ncreţeşte de atâtea gânduri, / pieptul îmi apăsa şi mă strânge, îi e dor.. / vede uşi închise, la tot pasul numai ziduri, / mic am fost, tot părea o joacă şi era uşor. / / Şi mă uit ca într-o carte învechită, / poze aruncate din a mea modestă viaţă / ce emană o bucurie parcă prăfuită, / a le trăi iarăşi / nu mai am nicio speranţa. / / Şi mă-ntreb cu un gust oarecum amar / cum de a trecut aşa r  ...continuare .
24 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...