arhiva: 07/05/2011


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
furtuna de cuvinte
de Lexis la: 07/05/2011 23:54:24
fulgere-mi despica/ lumea/ roua din matase/ fulgi cazuti/ si praf de astru/ luna cade/ imbatata/ vinetie lunca-n cale-mi/ se asterne/ nebunia mi se sinucide/ e pustie/ se sinucide, cade moarta/ si ce bine/ nebunuie de hartie/ ca un val de scortisoara/ veche/ ploua/ vid argintiu de fericire/ vrea o sarutare/ canta visele murdare/ canti si tu si tot trecutul/ sa aud greseli si tunet/ sa aud.
5 comentarii
modifica
Ce mai faci?
de Roman Haduch la: 07/05/2011 20:56:00
practica da viata./ ce mai faci? bine./ ok. in biblie sta scris ca dupa iesirea din robie , in urma minunii cu marea despartita prin suflarea narilor lui, urmata de decimarea completa a armatei lui faraon, poporul eliberat s-a bucurat, a dansat si, calauzit de moise ( care nu era de capul lui) a ajuns in pustiu , unde , numai dupa cca. 3 zile a inceput sa simta setea , nu mai aveau apa si a ajuns la un iaz cu apa racoroasa si cand sa bea, a constatat ca este amara . locul a capatat numele mara, amaraciune. intelegi, apa amara, apa tonica, amaraciune al carei rol este sa te invioreze , sa te mobilizeze, sa te bucuri ca poti experimenta solutia divina - actiunea - care schimba amaraciunea i  ...continuare .
9 comentarii
modifica
rasarit
de Homo Stultus la: 07/05/2011 20:31:30
stau întins pe nisipul ăsta umed. scârba aia de soare întârzie şi simt că frigul mă pătrunde prin toate alea precum un marinar venit proaspăt în port patrunde o damă de consumaţie de mâna a şaptea. de la o cârciumă (o fi vreo nuntă?) se răsfiră o melodie nasoală şi plină de nostalgie. genul de muzică cu prilejul căreia nu ştii dacă să borăşti sau să te apuce cufureala. / Îmi îmbrăţişez genunchii cu pasiunea unui virgin care îşi închipuie prima noapte de amor. frate, cum aş bea o poşircă de vin fiert! din păcate, buzunarele îmi sunt insensibile la pofte. sunt la fel de goale ca gagicile alea pictate de vreun amărât pe vremea lui lorenzo magnific  ...continuare .
3 comentarii
modifica
doar bas și linii electro
de S.M.I la: 07/05/2011 18:01:00
"what else is there" / îmi pulsează în boxă / vizibil/ încearcă să se impună / și ce e mai mișto e / partea în care nu mai / sunt cuvinte/ doar bas și linii electro/ fetele noastre / se schimbă-n dormitor/ se privesc pe furiș/ noi ne întindem / pe iarbă/ nu mai atingem pământul/ ca niște fluturi / înfipți în cer/ ne trecem prin față/ pe monitor în slow-/ motion ne dăm / mai aproape / până la capăt / numai emoții./ <iframe width="480" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/u3njx4nso5u" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>/
6 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: