arhiva: 12/06/2011


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Fiţuici
de Apoll la: 12/06/2011 22:04:32
/ culmea ! in urma anunţului că la bacalaureat se vor lua măsuri împotriva copiatului au apărut/ fiţuici, la preţuri destul de piparate pentru cei care au târâit patru ani de liceu, dar mai sunt şi/ alte fiţuici…/ / iunie pe terminate/ îi deschide-o ferestruică,/ la bacalaureate,/ lui big brother pe fiţuică./ unu-i plin de veselie/ fără griji, încât îţi spui că/ este sigur pe felie/ fi’n’că are o fiţuică./ altuia, îţi zici că-i plouă,/ n-are taică şi  ...continuare .
21 comentarii
modifica
Nașpa
de alex andra la: 12/06/2011 15:41:34
cand si cand cate un chip cunoscut, si ala mai mult prin preajma decat prin confe:(
31 comentarii
modifica
Concurs
de Miasmind la: 12/06/2011 13:27:13
buna! sunt amy si organizez un concurs de fotografie. tema va fi legata de cer si puteti trimite maxim 3 fotografii. pentru a afla mai multe detalii si la ce adresa de email veti trimite poza\pozele puteti sa imi trimiteti un mesaj iar eu va voi raspunde. / p.s. as mai vrea sa va comunic ca data limita este 1 iulie./ regulament concurs/ - inscriere/ cei interesati trebuie sa imi trimita un mesaj pe cafeneaua.com pentru a intra in legatura cu mine si pentru a afla adresa mea de email la care va trimite fotografiile./ - participare/ fiecare participant trebuie sa trimita cel mult 3 fotografii pana la data de 1 iulie 2011 ora 23;59 . acestea trebuie sa respecte tema ( sky is the limit –  ...continuare .
30 comentarii
modifica
Trecerea
de ExilulLunii la: 12/06/2011 11:22:41
timpul/ timpul trece fara noi, cu noi,/ poarta-n ganduri cate toate/ intamplari ce ne-or cuprinde poate/ cand in viata or sa-nceapa ploi./ nu se-mbraca-n straie negre/ de-o vedea cum se desparte/ fila de fila dintr-o carte,/ lasand sa zboare-n amintire/ randuri triste si desarte./ eu nu-s un om destept si mor/ dar stiu ce mi-a placut aici,/ si-n urma mea ramane-un dor/ sa fim cu totii iarasi tanci./ si ma striga voci cu patos,/ le aud urcand in viata/ si le multumesc frumos/ ca nu m-au dat in ceata. / el e dus si nu mai vine,/ iar s-a scurs uitand de mine,/ pe voi toti v-a luat razand/ revedea-ne-om iarasi, cand?
3 comentarii
modifica
Viciu...
de Denisse la: 12/06/2011 07:17:35
mă plictisesc/ citeşte o carte/ lapidar ţi-e răspunsul/ şi-aşa noaptea tace înghiţind visele/ pe rafturi zac milioane de cuvinte împrăştiate/ de ce aerul are miros de iubire doar vara/ poate din cauza căldurii/ şi-a trupurilor dezgolite de frica sinelui/ iar fumezi/ întotdeauna când plec îţi nenoroceşti plămânii/ îmi spui laconic/ de parcă eu n-aş şti cu câtă poftă împrăştii fumul/ între două singurătăţi/ indiferenţă şi necesitate/ micşorez camera să umplu golul/ vidul/ discrepanţa/ fiecare roade un colţ/ de aceea roiesc ţânţarii în jurul lămpii/ nu-mi place culoarea/ cum am putut să o cumpăr galbenă/  ...continuare .
2 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: