arhiva: 02/06/2011


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Strauss-Kahn, arestat pentru ca a descoperit disparitia aurului Americii?
de Daniel Racovitan la: 02/06/2011 14:10:55
"vladimir putin, declara, zilele trecute, ca nu crede ca acuzatiile de tentativa de viol aduse lui dominique strauss kahn sunt adevarate, fara sa intre insa in detalii./ analistii s-au intrebat pe ce se baza premierul cand a facut aceste declaratii, iar raspunsul a fost dat in urma publicarii unui raport secret al serviciului federal de securitate (fsb), care sustine ca fostul sef al fondului monetar international (fmi), dominique strauss-kahn, a fost acuzat si arestat in sua pentru agresiune sexuala dupa ce acesta a descoperit ca tot aurul depozitat in us bullion depository, sau fort knox, "lipseste sau/si nu a fost inventariat". / potrivit acestui raport secret al fsb, citat de eu times  ...continuare .
49 comentarii
modifica
Despărţirea
de ExilulLunii la: 02/06/2011 08:23:03
despărţirea / / / destinul ne chemase / orizonturi să unească, / dar nu ne anunţase/ cum se vor ciocni / un drac şi-o-mpărăteasa. / / ca apa iubirii / noi ne prelingeam. / eram un boem, / Şi repede cădeam / În glasul fericirii. / / lucruri sau oameni, / de chipu-ţi asemeni / unei zări făr` de-nceput / nu m-au abătut. / / nici sentimente răzvrătite / de atâta zbucium interior / n-au îndepărtat acest picior / de lângă mâinile-ţi râvnite. / / destinul ne chemase / cu laude să ne-ncunune. / mintea ţi se-ntunecase.. / porumbei ca-ntr-o minune, / / În cioc purtând măslin, / s-au transformat în ciori. / destinul ne zicea amin,  ...continuare .
10 comentarii
modifica
La cate iubiri avem dreptul?
de zaraza sc la: 02/06/2011 08:19:10
misterra a spus:/ * - de misterra la: 02/06/2011 04:49:26/ ce ar fi daca am avea voie la o singura iubire pe lumea asta?/ am fi mult, mult mai atenti la cea/cel pe care o/il alegem./ http://www.cafeneaua.com/nodes/show/27812/ce-ar-fi-daca/1/ se pare ca am gandit ca tine. :)) dupa ce m-am indragostit la 11 ani si mi-a trecut, e drept ca mai greu, la 24 de ani mi-o fi trecut prin cap ca nu mai am voie la alta iubire, asa ca n-am mai cautat iubirea, ci un suflet cu care sa ma inteleg, sa fiu pe aceeasi unda. ceea ce nu s-a dovedit a fi o alegere gresita. / dar, vezi ca iubirea nu vine chemata, nu noi o alegem. /
35 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...