arhiva: 20/06/2011


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
de la cazier la world wide web
de om la: 20/06/2011 22:02:42
http://www.officialoffenderregistry.com/?aff=oor&tid=search/ -o protectie a societatii sau o provocare ?/ - exista o pedeapsa oficiala si una de colt de strada? care este mai crunta?/ - site-ul sa fie o forma moderna a mutilarii condamnatilor din dark ages (infierarilor ca pe animale sau taierii mainii)?/ -sa fie o moderna vanatoare de vrajitoare din lipsa de alte activitati...fie ele si intelectuale? sau o forma moderna de tortura la care se dadeau gura-casca din pietele de executii publice?/ -discriminarea aceasta violenta aplicata de x unui y necunoscut sa fie o forma de autopedeapsa pt proprille slabiciuni stiute, dar nemarturisite din lasitate?/ / ..................../ explicatii dp  ...continuare .
20 comentarii
modifica
secventa (2)
de insane la: 20/06/2011 13:49:36
“me-tas-ta-za ge-ne-ra-la! atat am auzit din ce ne-a spus doctorul. mihaela a inceput sa tremure. apoi au luat-o caldurile si a iesit sa urle pe hol. iar eu…eu n-am mai auzit nimic”/ mihaela urla, andra nu stie nimic. are doua fete si doar una e langa ea. nu vrea ca si cealalata sa afle ca-i internata. nu vrea ca ea sa-si intrerupa cursurile, nu vrea sa se intoarca in tara./ iar eu nu mai vreau ca andra sa sune si sa ma ceara pe mine, practic o straina, o venita din afara, ca sa-i spun ce se intampla si de ce mama ei nu-i raspunde la telefon. stie ca mi-e greu sa mint si trebuie sa inventez pretexte ca sa inchid mai repede./ acum si andra e aici. doamne cat i-am batut pe toti la cap  ...continuare .
comenteaza!
modifica
capcana
de Sancho Panza la: 20/06/2011 00:50:17
prin tăcerea aceasta,/ numai umbra iubirii/ se mai strecoară / întrebând de noi./ uneori ne-ntâlnim, / ca doi orbi,/ condamnat fiecare / la un alt întuneric./ / în rest,/ aceeaşi noapte clară,/ fără muguri./
16 comentarii
modifica
Traditional World Music
de Intruder la: 20/06/2011 00:15:13
cehia / <object width="425" height="349"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/vwo7ypcb6z4?version=3&amp;hl=ro_ro"></param><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/vwo7ypcb6z4?version=3&amp;hl=ro_ro" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="349" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>/ franta / <object width="425" height="349"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/02kczobsxnq?version=3&amp;hl=ro_ro"></param><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><emb  ...continuare .
22 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: