arhiva: 21/06/2011


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Flatline
de nemernicu la: 21/06/2011 17:41:11
http://youtu.be/yptshalzs2o multumesc
2 comentarii
modifica
Zvon de ultimă oră
de Valeriu Cercel la: 21/06/2011 17:35:18
se spune că extratereştrii, aceste creaturi ciudate,/ ce-apar, dispar, fiind maeştri în şmenuri mult mai rafinate,/ ne bâzâie an dupa an, şi-Ăl…mai de sus, să ne ferească ! / tot plănuiesc, cu gând viclean, planeta să ne-o cucerească ;/ Însă e-o altă teorie care m-a dat pe omoplat :/ cică, de ei, dracu’ mai ştie ! demult pământu-i invadat,/ Şi n-au venit cu puşti, pistoale, ca primitivii, înarmaţi,/ ci, doar schimbaţi numai la ţoale, în şefi de state deghizaţi,/ În împăraţi, bancheri, zmintiţi, chiar papa, deci, într-un cuvânt,/ la ora asta, când citiţi, ei au controlul pe pământ :/ la “naţiunile unite”, decid războaie între noi,/ pe na  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Cea mai mare schimbare din lumea internetului: Posibilităţi infinite pentru adresele de web
de Daniel Racovitan la: 21/06/2011 17:06:20
asta da decizie:/ "internet corporation for assigned names and numbers (icann) a decis crearea de noi domenii online, în prezent existând numai 22, aceasta fiind cea mai mare schimbare din lumea web din ultimii ani. adresele de internet se vor putea termina cu orice cuvânt, în orice limbă, nu numai cu sufixe de tipul ".net", ".com" sau ".org". / cann va începe să primească cereri de aprobare de anul viitor, mai precis din 12 ianuarie, estimându-se că oraşele şi corporaţiile vor fi printre primele care vor cere un domeniu cu numele lor, informează bbc news online."/ http://www.mediafax.ro/cultura-media/cea-mai-mare-schimbare-din-lumea-internetului-posibilitati-infinite  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Poetul Miloş este lăsat să moară de foame!
de alexandru petria la: 21/06/2011 16:45:09
anul trecut am scris un text în cotidianul „răsunetul” care merită recit, zic eu: „când spui cristi miloş, automat, gândul se îndreaptă spre bistriţa. imaginea scriitorul miloş aproape se confundă cu zidurile caselor vechi din centrul oraşului, cu parfumurile pierdute de odinioară şi niciodată regăsite, cu romantismul sufocat de ţopârlănimea care se înmulţeşte cu viteza iepurilor. pe unde am umblat prin ţară, la întâlnirea cu câte un confrate, cu rare excepţii, când era vorba despre bistriţa, care rămâne mai mult la stadiul de zbatere ca să iasă dintr-un provincialism literar orgolios şi păgubos, unde cohorte de veleitari industrioşi se autoproclamă  ...continuare .
25 comentarii
modifica
prietenia
de om la: 21/06/2011 16:09:18
intre compromis moral si educatie fortata ?!/ care sa fie scara de valori interna? - in ordine aleatoare: prietenie, morala, supravietuire, familie ...?/ /
42 comentarii
modifica
secvente (3)
de insane la: 21/06/2011 10:29:38
“gata! a aflat si andra. s-a zbatut si i-a batut la cap pe oamenii aia in fiecare zi ca sa iasa analizele mai repede. cele finale. apoi s-a dus direct la tibor, doctorul de plamani, sa i le interpreteze. noroc ca eram acolo si m-am luat dupa ea. doctorul nu si-a dat seama ca e alta fata. a crezut ca e tot mihaela. si dupa ce s-a uitat pe rezultate a spus ca emy nu mai are de trait decat putine luni. si ca n-ar trebui s-o chinuim si cu citostaticele. vai de mine cum urla andra…cum se dadea cu capul de peretii spitalului… ”/ groaznic. e groaznic sa nu poti face nimic. sa stii ca n-ai nicio putere. / intre timp, bocetele din miez de noapte si cele din miez de zi s-au intetit. chiar  ...continuare .
11 comentarii
modifica
Aproape mi-e azi...
de Denisse la: 21/06/2011 08:41:51
ingrate tăceri/ fragmentează/ ruine/ netrăitului ieri/ şi/ incertului mâine/ las viaţa/ aproape/ mi-e azi/ captivă-s/ în tine/ departe/ am timpul/ rămâi o părere/ şi/ strigătul mut/ de durere.../
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: