arhiva: 22/06/2011


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Am primit de la Melania Cuc
de sami_paris74 la: 22/06/2011 16:33:15
,,am să te îmbrac în aur finlandooooooo!,, fie şi numai la atât s-ar putea reduce această odisee de nomad de după 1989, asta, dacă această carte ar trebui simplificată la o singură sintagmă. / În fiecare dintre noi mai trăieşte copilul care şi-a dorit cândva să plece cu şatra-ţigănească, ori cu circul. necunoscutul fascinează, libertatea asumată este ca o capă roşie dinaintea taurului din arenă. / chiar dacă nu toţi avem curajul să luăm în răspăr drumurile europei, să trăim cu dragoste şi durere aventura, suntem tentaţi s-o facem comod, livresc, îmbibându-ne cu acel exotism plin cu bude-dulci şi nestemate veritabile./ cartea lui samson iancu este  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Joc - Ce-ai face daca?
de zaraza sc la: 22/06/2011 12:57:03
sper ca modelul acesta de joc sa fie mai antrenant, mai interesant. regulile cred ca le stiti, sunt ca si aici:/ http://www.cafeneaua.com/nodes/show/27812/ce-ar-fi-daca/1/ deci/ ce-ai face daca ai fi un pitic de gradina?/
21 comentarii
modifica
Femeia in cuvinte
de Marria la: 22/06/2011 12:22:31
cuvinte care vin din trupul unei femei care se simte deosebita. deosebita pentru fiecare minut al vietii sale. care simte profunzimea si traieste intr-o lume croita de ea. o femeie care simte frumusetea durerii, nascuta si sfarsita prin ea. simte fiorul bucuriei si la fiecare pas, talpile-i ating o alta bucata ascunsa de pamant. un alt fior. un suflet care atinge la fiecare privire. atinge suflete si le simte. le cuprinde cu palmele-i sfioase si le invaluie-n speranta./ iubeste./ iubeste enorm! pentru ea, dragostea s-a reinventat si dainuieste in trupu-i printr-o alta definire. iubeste totul din nimic si inspre infinit. dureros de adanc./ are o fereastra. prin ea, priveste nestingherit  ...continuare .
9 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: