arhiva: 24/06/2011


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Un mod de viata sanatos declanseaza modificari genetice benefice
de Daniel Racovitan la: 24/06/2011 16:16:52
un studiu efectuat pe barbati cu risc scazut de cancer de prostata a aratat ca adoptarea unui stil de viata sanatos (mai multa activitate fizica si o dieta pe baza de fructe, legume si cereale integrale) provoaca schimbari la nivelul adn-ului, activand gene care favorizeaza preventia bolilor si dezactivand pe cele care favorizeaza bolile./ cu alte cuvinte, ar cam trebui sa nu mai tot dam vina pe mostenirea genetica.../ / "(reuters) - comprehensive lifestyle changes including a better diet and more exercise can lead not only to a better physique, but also to swift and dramatic changes at the genetic level, u.s. researchers said on monday./ in a small study, the researchers tracked 30 men  ...continuare .
29 comentarii
modifica
Ginduri
de sami_paris74 la: 24/06/2011 14:06:41
dacă ochii tăi privesc atent şi mai profund în viaţa oamenilor, este posibil ca oamenii să te privească şi ei, să te observe şi să te simtă, viaţa ta nu mai este una./ eu nu am o singură viaţă, am mai multe, pentru că eu am trecut de mult de pragul singurătăţii./ este miraculos că am reuşit să scap cu viaţă şi am reuşit în acelaşi timp să-mi cresc şi să-mi educ copiii./ Îmi place viaţa, aş vrea să trăiesc mai mult doar pentru copilul meu robert, pentru că el a rămas lângă mine şi pe el l-am crescut şi educat aşa cum mi-a dictat inima şi sufletul./ pentru nimic în lume n-aş vrea să-mi schimb existenta, viaţa pe care am petrecut-o printre ţiga  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Basescu vs MS Regele Mihai
de ampop la: 24/06/2011 13:40:23
in zilele acestor dezbateri furtunoase in jurul unor declaratii privind pe regele mihai, involuntar imi aduc aminte de niste vremuri trecute. in anii papucarului de fiecare an nou puneam televizorul mut in timpul discursului carmaciului si il ascultam pe ms regele mihai la radio europa libera. apoi au urmat vremurile tulburi ale lui iliescu timpuriu, cu mineriadele si scarnaviile securismului bolsevic-nationalist. regele mihai venea in romania. iliescu si slugoii sai il opreau sa coboare din avion pe pamantul tarii lui. se invocau argumente juridice de catre juristi facuti la apelul bocancilor, cum ca pasaportul ms nu ar fi valabil, ce nume este acela mihai de romania si alte bazaconii scoase  ...continuare .
17 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...