arhiva: 27/06/2011


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Concurs foto IULIE
de irma la: 27/06/2011 21:32:47
cei care doresc sa participe vor trimite pina duminica 24 iulie, ora 24 (gmt+2) la adresa: / fotografii.cafenea@gmail.com, maxim 3 (trei) poze. fotografiile trebuie sa aiba titlu si exif iar mail-ul sa contina numele de utilizator din cafenea./ pe 25 voi afisa pozele cu exif-ul sters si dupa cum v-ati obisnuit deja, vor fi "protejate" de anonimat. / imediat dupa ce voi anunta ca am terminat de postat, liber la vot si comentarii, pana sambata 30 iulie, ora 24 (gmt+2). au drept de vot toti userii inscrisi in cafenea pina la data lansarii concursului (cu mentiunea sa nu-si voteze propriile creatii!)/ voi afisa rezultatele pe 1 august./ - notarea se va face dupa metoda aplicata pan  ...continuare .
188 comentarii
modifica
Limbajul firesc al Corinei Lucia Costea
de Stefan Doru Dancus la: 27/06/2011 15:14:29
/ am citit cu toţii, deseori, despre starea deplorabilă a literaturii române contemporane. s-au publicat în diverse reviste şi ziare zeci de anchete, s-a vorbit la radio şi tv, s-a discutat pe această temă la sute de colocvii. pe fondul acestei continue dezbateri, iată că a ieşit de la tipar volumul de proză scurtă al corinei-lucia costea – „flori în clepsidră”, un volum de debut care uimeşte din start prin libertatea exprimării. / autoarea nu este interesată de canoane sau de şablonizarea erotică atât de în vogă astăzi, nu se ascunde nici în spatele unei cortine de neologisme care poate lăsa fără respiraţie un conglomerat literar dar nu ajunge la sufletul  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Note, stari
de ceaidementa la: 27/06/2011 14:00:00
Îi răsuna în urechi zumzetul rutinei aruncat peste hămesitul gri al bucureştiului. preţ de câteva secunde îşi aruncă privirea spre un trecător oarecare încercând să-i identifice gândurile sumbre ce-i aruncau orizontul în asfaltul încins. cu mersul grăbit trecea absent prin hăţişul vieţii însoţit de umbra autistului captiv în sine. faţa lui ca şi a multor altora exprima angoasa unei societăţi hăituite de grija zilei de mâine. ridică apoi ochii spre cer către un strop de albastru stins sugrumat diform de clădiri la fel de gri ca asflatul. maşinăria marelui oraş era în funcţiune...
2 comentarii
modifica
amuzant(primit pe mail)
de INSULA ALTUIA la: 27/06/2011 10:32:13
http://sorisomail.com/partilha/95862.html
4 comentarii
modifica
fara cuvinte
de Horia D la: 27/06/2011 07:54:06
de-ar fi să-i luam pe toţi la rând, / Şi actualii dar şi foştii, / cei mai destepţi de pe pământ / au fost întotdeauna...proŞtii. / nu te ruga la ursitoare / să-ţi facă-n viaţa ta vreun rost, / mai bine urlă-n gura mare: / "iubite doamne, fă-mă...prost!" / de ce să tragi ca la galeră, / să-nveţi atâtea fără rost, / de vrei să faci o carieră / ajunge numai să fii...prost. / În lumea asta cu de toate, / unde se-nvaţă contra cost, / păcat că nicio facultate / nu dă şi diplomă de...prost. / avem impozite cu carul / dar înotăm în sărăcie, / Şi ce buget ar avea statul / dintr-un impozit pe...prostie. / ei sunt ca iarba, cu duiumul, / să nu-i jign  ...continuare .
10 comentarii
modifica
Concurs de DEBUT Max Blecher - Herg Benet
de alexandru petria la: 27/06/2011 06:59:16
pe parcursul ultimului an, două edituri recent fondate – casa de editură max blecher (http://maxblecher.ro/) şi editura herg benet (http://www.hergbenet.ro/) – au demonstrat, prin apariţiile pe piaţa de carte pe care le-au propus şi promovat, că se axează pe cele mai noi discursuri literare contemporane. miza acestor edituri a fost de la început reprezentată de autorii originali şi neînregimentaţi, a căror literatură poate deschide noi perspective şi direcţii de expresivitate./ dezideratul comun al casei de editură max blecher şi al editurii herg benet de a sprijini literatura tânără valoroasă a întâlnit necesitatea tot mai evidentă de a lansa un concurs de debut  ...continuare .
3 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...