Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

arhiva: 05/06/2011


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Hei...
de Denisse la: 05/06/2011 20:14:08
tu mi-ai promis lumina/ în formă rotundă/ dar ştii că noi privim diferit/ abstract/ la mine încă-i întuneric/ un ceas îmbătrâneşte în amurg/ prea multă culoare se scurge din secundele precare/ ţi-am spus că timpul nu există/ suntem doar foi prea subţiri/ dispersate în gânduri terestre/ de aceea mă doare pământul/ sub glezne/ că nu-i îndeajuns de trecut/ urăsc plecările tale/ dincolo de preumblat pe zadarnice căi atemporale/ am obosit/ tu îmi spui să dorm/ anacronic mă tem de somn/ nu înţelegi/ că visele mele sunt întotdeauna impare/ şi trăiesc într-un alt univers.../ /
4 comentarii
modifica
Trandafir
de ExilulLunii la: 05/06/2011 20:00:33
trandafir/ cine se gândea pe-atunci, pe când erai sămânţa / că-ntr-o zi cu capu-ţi splendid vei picta-nconjurul? / căci trupu-ţi se-nconjoară de cununi ca-ntr-o romanţă, / de roşu-ţi nu mă satur, puţin mi-e multul şi mult ţi-e multul. / / din coardele-ţi de liră se-mpleteste-o sumbră casă, / citindu-se pe ea rânduri lungi aduse din trecut. / Şi-un aer de nobleţe se simte-n locul ce-am crescut, / cine oare? floarea rară sau ograda-mi-i cea aleasă? / / pe portiţă ferecată c-o podoabă verde-n taină, / părea că ţine-o veşnicie frumoasă-şi verde haină. / mierlă-i ţese sunet pentru artă ce-o exalta, / mângâind zulufii roasiatici din lume  ...continuare .
1 comentariu
modifica
coltul luminat
de Roman Haduch la: 05/06/2011 13:52:56
zilele trecute, pe una din strazile urbei, si apoi pe alta strada, traind ziua cartitei ( al carui cerc il frange doar momentul in care voi zbughi spre cer)", las un pic gandurile-mi sa zboare spre animatia din cotidian. la inceput nu m-am pins dar dupa cavea momente , mai ca nu -mi venea sa cred, privirile mi se indreptau, voluntar, insa fara acordul meu, spre picioarele lungi (alunngite artificial, prin metoda scrutarii suplimentare a pantalonilor scurti , scurtati cu foarfeca, spre zona buricului descoperit si imodobit cu un cercel, spre sani si expresii./ atunci am inteles ce inseamna "cine priveste la o femeie si o doreste , o pofteste , in sinea sa , a si pacatuit , astfel im  ...continuare .
16 comentarii
modifica
Exercitiu:)
de anadaria la: 05/06/2011 12:28:06
va propun un exercitiu in care sa utilizam conceptul de ''stare a eului'' din analiza tranzactionala a lui eric berne. acesta stare cumuleaza comportamentele, sentimentele si gandurile noastre la un moment dat. / au fost delimitate trei stari ale eului: starea adult (rationalul, realismul, interogativitatea), starea parinte (normele, valorile, habitudinile) si starea copil (emotiile). / starile de parinte si copil comporta subdiviziuni: parintele- normativ si binevoitor, copilul- adaptat, liber (spontan) si liber (intuitiv). se mai tine seama, in aceasta clasificare, de tipul de energie psihica- pozitiva sau negativa, care predomina, da' ma opresc aici sa nu devin plictisitoare./ daca  ...continuare .
23 comentarii
modifica
sport to the people
de Homo Stultus la: 05/06/2011 11:33:29
alergam destul de repede, încercând să mă feresc de pietrele care îmi zburau ocazional pe lângă urechi. nu ştiu cum se face, dar mă trezesc mereu în situaţii dintr-astea. În timpul exerciţiului atletic constrâns, îmi vine în minte episodul ăla meseriaş în care kant a fost dus la curve de prietenii lui. concluzia pe care omul a .. .tras-o mă face să hohotesc dement în ciuda pietrelor. auzi, cică sexul ar fi o chestie plăcută, dar absolut neinteresantă din punct de vedere filosofic. / În faţa crâşmei, nişte cioburi mă ajută să descopăr că sunt desculţ. al dracului moş, n-am apucat nici să mă încalţ. bine că am reuşit măcar să trag nişte ţoale pe  ...continuare .
2 comentarii
modifica
CUMPENE IN VIATA
de Tot Areal la: 05/06/2011 08:14:52
in viata reala sigur ne-am izbit toti de asa ceva si poate pe unii ne-au marcat, iar altii au trecut mai usor peste ele!/ fara a va plictisi cu descrieri interminabile , va relatez doar trei:/ 1.in anul 1971, la o luna dupa casatorie, intr-o delegatie, la intoarcere am fost surprins de un tren intre un zid si el in interiorul limitei de siguranta, trenul a trecut fara oprire, o singura iesitura din lantul de vagoane ma putea accidenta mortal!/ 2.in 1976, cand abia mi se nascuse fata, pe drumul inspre brasov, la teliu, cam pe la 100 km/h roata dreapta fata a daciei mele a explodat, am iesit din décor si m-am dat peste cap intr-un sant si pe camp de vreo trei ori, in final masina a ramas pe r  ...continuare .
47 comentarii
modifica
Necazuri familiare
de Valeriu Cercel la: 05/06/2011 00:55:58
aţi văzut ce rău e când/ un bărbat nu vine-acas’/ Şi-l găsiţi la crâşmă bând/ Înspre ziuă plin de fas ?! / Şi de mai ai şi noroc/ de-ăl mai bun din ăi mai răi,/ dimineaţa, pe cojoc,/ te scoli şi cu vânătăi,/ dar să fie şi curvar,/ câte-o lună să nu-l vezi,/ Ţi se pare chiar bizar/ măritată să te crezi,/ nu mai zic de bani, halal !/ cât ţi-ar fi soţul de drag,/ Şi cafteală şi scandal,/ toate de la ei se trag,/ doar lenuţa, mândră-n sat,/ cu ochi negri, diafani, / nu s-a plâns de-al ei bărbat / niciodat’ în şapte ani, / n-a avut vorbe, scandal,/ că ion, cum am dedus,/ era soţul ideal/ Şi chiar foarte bine pus,/ n-a sosit o noapte  ...continuare .
2 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: