arhiva: 20/07/2011


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Un penalty... neconventional :)
de Daniel Racovitan la: 20/07/2011 14:26:17
un penalty cat se poate de regulamentar. si amuzant./ continuarea e antrenorul echipei uae a gasit necesar sa il pedepseasca pe theyab awana (jucatorul care a executat penalty-ul) si sa isi ceara scuze peste scuze./ se pare ca unii n-au niciun pic de simt al umorului.../ cred ca ala care trebuia pedepsit era portarul./ / <iframe width="480" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/tujyz3szleq" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
9 comentarii
modifica
COMUNICAT – Antologia CUVÂNTUL ÎN TIMP (ETAPA III)
de Stefan Doru Dancus la: 20/07/2011 11:10:21
/ editura „grinta” împreună cu editura „singur” va edita şi va tipări până la data de 15.08.2011, volumul „cuvÂntul În timp” – antologie de poezie, proză şi eseistică./ cartea va avea un număr de 448 de pagini dintre care 28 color (cu pozele autorilor), format 16x23cm., coperta policromie, plastifiată lucios. textele, cv-urile şi fotografiile color ale autorilor se vor expedia în format electronic pe adresa gabby_cojocaru@yahoo.com până la data de 25.07.2011. de asemenea, autorii vor trimite şi un scurt răspuns la întrebarea: / ce v-a Îndemnat sĂ vĂ apucaŢi de scris?/ fiecare autor va beneficia de un spaţiu tipografic de 10-16 pagini, ceea ce înseamnă  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Limonada mea pentru zile calduroase
de matilde la: 20/07/2011 07:46:49
/ in fiecare vara, cand simt ca ma toropeste caldura, fug acolo, macar putin./ este o casuta mica, o camera de fapt, in mijlocul pustietatii inghetate./ in loc de geamuri,sparte in nenumarate randuri, la ferestre am pus folie groasa. nu se vede prea bine, dar mi-e suficient sa vad intinderea alba. ce altceva ar mai fi de vazut?/ sunt doar o iluzie de ferestre, si deseori, cand bate vantul, imi doresc sa le astup cu totul, sa ma simt ca intr-un loc cu totul rupt din cosmos. sunt imbracata cu blanuri, am gasit in urma cu doi ani ceva care sa mi se potriveasca la fata unui localnic. fața mi-e aproape toata acoperita, ies doar aburii, inghetati, si pe obraji mi se depune cu repeziciune promoroac  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Varsta
de AlexSlevin la: 20/07/2011 01:42:40
am o intrebare care ma macina de ceva timp: " eu cati ani am?" . suna stupid, stiu. daca ma uit in buletin, am 23. daca ma uit in oglinda, am 32. daca ma gandesc la mine, am 43. / ca sa imi intelegeti mai bine dilema, sa va spun pe scurt povestea mea. / sunt din bucuresti, locuiesc in chirie cu prietena mea si lucrez intr-o companie micuta in customer service. am inceput facultatea, dar nu am terminat-o pentru ca familia mea a fost lovita de criza ca de un ciocan si brusc m-am trezit ca trebuie sa muncesc nu ca sa ma tin in facultate, ci ca sa ma tin si atat. mi-am luat inima in dinti si am plecat de acasa, m-am mutat cu chirie cu prietena mea si m-am angajat. am schimbat in ultimii 2 ani 4 l  ...continuare .
11 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: