arhiva: 24/07/2011


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
decese
de Roman Haduch la: 24/07/2011 22:08:46
amy winehouse a declarat, într-un interviu acordat cu ani în urmă publicaţiei the wrap că, probabil, va fi găsită moartă într-un şanţ, în zece ani./ biblia consemneaza ca imparatul david , aflat pe patul de moarte , l-a sfatuit pe solomon, fiul lui , sa asculte de dumnezeu si sa faca binele, spunandu-i ca el urmeaza sa mearga pe drumul pe care merg toti oamenii ce au un certificat de nastere. concret viata se desfasoara intre certificatul de nastere si certificatul de deces./ suntem calatori in aceasta viata si sa nu pierdem din vedere tinta calatoriei./ doresc sa va bucurati etern in rai./ /
7 comentarii
modifica
mîine
de INSULA ALTUIA la: 24/07/2011 21:03:35
m-aţi înfăşurat în răutatea ce vă prisoseşte/ pupă ce-aşteaptă căldura/ unei redeşteptări/ departe de frigul ce vă-nconjoară/ din vise cleioase/ ridic aripi de lumină/ ce mă vor scoate din coaja asta seacă/ zborul meu scrie curcubeie de cuvinte/ rouă pe cerul fără nori/ ca o lentilă / poate că într-o altă viaţă/ n-o să mă mai ascund în spatele ochelarilor/ şi-o să am timp de-un ceai cu lămâie/ la o şuetă despre...
2 comentarii
modifica
INFERNUL ROSU
de florin badican la: 24/07/2011 20:44:05
florin bĂdican/ infernul roŞu/ vol. i/ dragoste Şi rĂzboi/ / prolog/ / ctitorit la vremea când adevărul era ars pe rug doar pentru că încerca să mişte în frontul inchiziţional, satul domneasca devenea la început de secol douăzeci, martor şi arenă pentru tragediile care din meschine interese, erau regizate în cancelariile marilor puteri; În taină şi fără lege, sfinţii care controlau dreptul la viaţă, puneau la cale reâmpărţirea planetei pe zone de influenţă; prologul infernului ce avea să dureze până spre sfârşit de veac şi de mileniu, abia dacă se terminase; din fericire pentru întreg neamul românesc şi urmare îndemnului puternic catalizat pr  ...continuare .
15 comentarii
modifica
Solutie tampon la sistem de inecuatii cu necunoscute
de Baby Mititelu la: 24/07/2011 19:37:47
"sunt maritata, am copii. iubesc un barbat insurat-si el are copii." / deci se da sistemul de inecuatii respectiv si sa incercam impreuna, la o cafea in salon, sa gasim solutiile tampon! sigur ati intalnit peste tot in viata asa intamplari, pe mine mereu m-au tulburat si, drept sa spun, nu m-am priceput sa le rezolv cu gandul, in teorie...observati ca am pus ghilimele, deci nu este vorba despre mine in propozitie! deci?
81 comentarii
modifica
Agma 2
de sandtrout la: 24/07/2011 18:15:16
se schimbaseră multe în agma, micuţul sătuc de pescari de pe coasta răsăriteană a mării de ceaţă, de când cu venirea celor bătrâni. nogorro îşi amintea de parcă s-ar fi petrecut cu-o clipă în urmă, valurile înspumate ce se loveau de botul ascuţit - ca să taie mai bine undele - al bărcii tatălui său, bătrânul amó. / În acea dimineaţă friguroasă simţi pentru prima dată tristeţea învăluindu-i sufletul, pe când împinseră cu toţii barca în valuri. se săltă în ea cu teamă parcă şi cu tâmplele grele de o presimţire neagră, în timp ce primul - fratele său mai mare - vâslea către ieşirea din golful myrdal. / năvoadele erau aproape goale iar b  ...continuare .
14 comentarii
modifica
Fenomenul downshifting - sau "dincolo" de top management de Aurora Liiceanu
de juli la: 24/07/2011 10:19:52
"de ce a aparut downshiftingul? se zice ca femeile vin tarziu acasa, dar cu foarte multi bani, cu banii aceia cumpara foarte multe lucruri si il fac pe copil sa devina la rindul lui consumator si il conditioneaza. copilul, la rindul lui, este plin de bani, dar fara parinti - copilul neglijat dar cu bani, poate ajunge violent, sau poate fugi de acasa. consumul de droguri este si o forma de protest nu numai o adictie, un semnal de alarma pentru parinti, pentru ca imitatia nu este suficienta ca sa explice raspindirea acestui fenomen. / downshifting- ul s-a nascut din refuzul societatii occidentale (care de fapt este o expresie postmaterialista) de a deveni sclavul valorilor materiale si de a-t  ...continuare .
29 comentarii
modifica
Cum s a amagesti gandurile sa te urmeze...
de iasmina79 la: 24/07/2011 08:15:13
ma gandeam intr-o zi ce bine ar fi daca m-as identifica mai mult sau mai putin cu o pasare, care zboara si-si intinde aripile dezinvolte peste lumea mica, vazuta din inaltul cerului.ce frumos si original vis ar fi fost, daca as fi fost in pielea unui scriitor precum borges, dar bineinteles , sa nu am destinul de pastor orb al scrisului, ci doar chintesenta visului de a fi prezent ,cu mintea cel putin, in labirinturile sale./ ma intreb adeseori ce aripi de geniu i-a indemnat pe acesti scriitori, sa vibreze la orice colt de gand,la orice licarire a spiritului si a vocii interioare .poate indepartatele tari, udate de marile albastre si in care cladirile impunatoare orbesc privirile prin arhite  ...continuare .
9 comentarii
modifica
Agma
de sandtrout la: 24/07/2011 03:50:20
coliba rotundă şi joasă, din chirpici bătut bine peste împletiturile de agara - arborele pitic care creştea prin partea locului de când vremea - de-abia mai adăpostea familia numeroasă a pescarului: cele trei neveste, una mai frumoasă şi mai harnică decât cealaltă, împreună cu cei cinci prunci, trei băieţi şi două copile./ nu se plângea niciodată, fusese binecuvântat cu soţii ascultătoare şi copii sănătoşi. oare nu asta însemna totul? preotul i-o repeta de fiecare dată când se întâlneau - el grăbit să-şi adune năvoadele şi să plece în larg cu barca-i şubredă, celălalt mormăindu-şi rugile de dimineaţă, către apele învolburate ce se spărgeau as  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Te iubesc...
de a_happy_moment la: 24/07/2011 00:13:48
pentru ca te iubesc..../ deoarece chiar îmi place când ma întrerupi,ceea ce sa intampla foarte des./ te iubesc pentru ca nu îti ceri scuze pentru ca esti exact cine esti.../ frumoasa,desteapta,curioasa...extrem de sexy... / nici nu îti dai seama de efectul tau asupra mea.../ de asemeni, nici nu îti dai seama ca razi ca un copil de 4 ani..../ / ...si totusi ca te iubesc e un alt motiv ca te iubesc / / chiar? nu lipseste nimic? / acel lucru fara de care iti spui ca poti sa traiesti?/ pe care l-ai sacrifica bucuroasa pentru restul?/ / sa-ti spun ceva: / o sa-l sacrifici in fiecare zi, toata viata./ /
4 comentarii
modifica
Auto-compătimire
de a_happy_moment la: 24/07/2011 00:07:15
/ / / niciodată nu am văzut o creatură sălbatică/ care să-şi plângă de milă./ o pasăre mică poate să cadă de pe o creangă, moartă de frig - îngheţată, fără ca vreodată să-şi fi plâns de milă.
9 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: