arhiva: 25/07/2011


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
unde pot publica lucrari , articole stiintifice?
de feble la: 25/07/2011 19:12:08
vreau sa ma inscriu la doctorat si vreau sa stiuunde pot publica lucrari stiintifice. este una din conditiile impuse de facultati pentru admiterea la scoala doctorala . ma poate ajuta cineva cu sugestii?
8 comentarii
modifica
Epilog
de sami_paris74 la: 25/07/2011 06:15:32
epilog/ când au ajuns acasă la podul iloaiei, ion a oprit maşina cu precauţie din cauza unui cârd de raţe, care traversau strada, aceeaşi stradă plină de hârtoape şi de găuri, pe care o ştia din copilărie.de când plecase împreună cu gabriela nu se făcuse nici o schimbare, doar casa lui avea o cârpă neagră legată la poartă. câţiva ţărani şi o femeie tânără au coborât dintr-un autobuz care părea bombardat cu grenade din timpul celui de-al doilea război mondial, în rest strada era pustie. / la câteva sute de metri , se vedea biserica comunei, veche şi nevăruita de 100 de ani, doar popa fugea prin curtea bisericii ca să prindă o găină , şi-acolo păre  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Visinii
de matilde la: 25/07/2011 05:46:16
cand vad un copac rupt imi amintesc de cei doi visini ai copilariei mele. erau in curtea casei, deja batrani cand eu eram copil. erau primul lucru pe care il vedeam dimineata. nu tin minte daca faceau visine, probabil ca da, dar simt racoarea de la amiaza in umbra lor, si scovergile facute de bunica, si jocurile impreuna cu fratele meu, si povestile spuse cand se adunau cei batrani. intr-o vara, dupa o furtuna mai puternica, unul din visini a parut ca ameninta casa asa ca bunicul meu a hotarat sa il taie. ramasese celalalt, si el viguros, dar nu atat un pericol. dar era vara si la urmatoarea ploaie un fulger a trasnit visinul singuratic care a ars in intregime. nu stiu cum se simt copiii cand  ...continuare .
8 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...