arhiva: 27/07/2011


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Scrisoare spre expulzare
de Stefan Doru Dancus la: 27/07/2011 20:10:58
/ ce mă sfătuiţi?/ s-a discutat enorm pe tema „drepturilor angajaţilor” şi „drepturilor angajatorilor”. s-a teoretizat masiv pe toate posturile tv, uitându-se un lucru esenţial: dacă nu există angajator nu există nici angajat. Întâmplare:/ am dat un anunţ în care spuneam că am nevoie de doi angajaţi pentru „grădina lui dăncuş” din târgovişte, indiferent de sex, vârstă, religie, orientare politică etc. – deci un concurs omenesc, normal, aşa cum face şi statul când îşi angajează oamenii (când votăm). probabil că a fost cel mai flexibil anunţ din ultimii ani (pentru că nu am cerut studii, recomandări, vechime în muncă, experienţă în dome  ...continuare .
17 comentarii
modifica
INFERNUL ROSU
de florin badican la: 27/07/2011 20:00:47
argat la conac fragment 03/ după o vreme, încercând să ridice privirea peste parapetul condiţiei de ţăran, sergentul badea vasile se pomeneşte în faţa învăţătorului predoiu; dintr-un respect astăzi dispărut, gradatul se opreşte din mersu-i grăbit şi privind în ţărâna drumului de ţară, salută cu închinăciune:/ -să trăiţ dom învăţător!/ -noroc mă băiete, dar tu cine eşti? stai în satul domneasca?/ -m-aţi uitat dom învăţător; eu sunt băiatu lu badea niculae./ -pe taică-tu îl cunosc, dar pe tine cum zici că te chiamă?/ -păi domnu învăţător, la catalog mă chiamă badea vasile, raportă mândru de obârşia ţărănească sergentul care dinco  ...continuare .
comenteaza!
modifica
cerul de dincolo
de Sancho Panza la: 27/07/2011 17:30:36
noi suntem mai sus de lumină,/ dragostea mea./ aici doar tăcerea ne poate atinge,/ și bucuria, arcuindu-ne / ca o privighetoare-n asfințit./ blândețea acestei chemări / nu stă să clădească-n / desișul cuvintelor,/ ea trece ușoară prin pulberi./ abia sărutându-ne ochii, / abia dezmierdându-ne gândul/ dă freamăt minunii prin care țâșnim/ mai departe de cer,/ / mai departe…/ / / /
13 comentarii
modifica
feedback
de sandtrout la: 27/07/2011 15:19:33
putin feedback mi-ar fi sooper de folos. ca sa nu ocup spatiu doar de dragul de a ocupa spatiu, chiar si in www.:)
13 comentarii
modifica
Topul cersetorilor bucuresteni
de zaraza sc la: 27/07/2011 08:33:11
am primit pe mail top 5 al celor mai "valorosi" cersetori din bucuresti. cine a cercetat si daca e adevarat, nu stiu. poate cineva, candva, ar putea sa confirme/infirme./ "in bucuresti activeaza peste 20.000 de cersetori profesionisti, dar si circa 12.000 care practica aceasta meserie banoasa doar ocazional, in regim part-time, sau pur si simplu accidental. / desi e tanara, raritatea intra in top 5 cersetori, cu un venit de 15.000 euro lunar. activeaza in zona garii de nord, un vad extrem de bun si de banos. mizeaza pe frica provincialilor sositi in bucuresti, speriindu-i sa-i dea bani ca sa scape de ea./ raritatea are 5 la tupeu, fiind foarte agresiva. textul folosit este foarte bine gand  ...continuare .
46 comentarii
modifica
Codul lui da Vinci
de ionbarb la: 27/07/2011 07:53:55
titlul cărţii mi-a sugerat că ar fi vorba de vreo analiză mai amănunţită a operei marelui leonardo da vinci...când colo, am avut surpriza să citesc un roman poliţist ordinar plin de aberaţii. menţionez câteva. mai întâi aceea că femeia din tabloul mona lisa cu surâsul ei superb n-ar fi de fapt femeie ci un androgin numele fiind o anagramare a zeităţilor amon şi isis. apoi cina cea de taină pictată de leonardo în care la dreapta lui isus nu ar sta un bărbat ci o femeie care nu e alta decât maria magdalena. În carte se mai spune că după ce a înviat din morţi, isus împreună cu maria magdalena ar fi "emigrat" undeva în franţa unde s-ar fi căsătorit şi ar fi av  ...continuare .
25 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...