arhiva: 28/07/2011


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
:)
de sandtrout la: 28/07/2011 22:06:38
nogorro privea către vorbitor, iar prin minte îi treceau cele mai năstruşnice vedenii: cerul înroşit şi pământul pârjolit iar animalele de tot felul sunt înnebunite de căldură şi spaimă; undeva, pe întinsul verde aprins al unei câmpii, călăreţi împlătoşaţi gonesc în trombă, agitându-şi sălbatec săbiile deasupra capetelor; mâna sa strângând un pumnal lunguieţ şi drept, în timp ce-n faţă, într-o baltă de sânge zace cineva; coliba arzând şi câteva forme nedesluşite zac întinse dimprejur; cineva strigă după el, lung şi disperat, cu un glas ce-i pare atât de cunoscut, apoi chemarea se stinge şi dispare în negura ameraná-ului… ultimele frântur  ...continuare .
6 comentarii
modifica
INFERNUL ROSU
de florin badican la: 28/07/2011 20:31:56
argat la conac, fragment 04/ povestea domnişoarei începuse la vremea când un grup de moldoveni poposeau în căutare de lucru la conacul boierului vlăsceanu; aneta era fata unui basarabean, ţăran care la răscrucea dintre veacuri se pripăşise din numai dumnezeu ştie ce motiv, în moldova dea dreapta prutului; la vremea care se pierde în negura timpului, juniorul care datorită norocului poza în unic moştenitor al conacului din vlaşca, era tânăr şi mereu dornic de amor; domnişoara aneta, cu ochii ei negri şi ademenitori, stârneşte fără să vrea dorinţa înfierbântatului junior; văzând-o cu fusta suflecată, vlăsceanu junior îi admiră picioarele frumos modelate de  ...continuare .
comenteaza!
modifica
am primit de la Constantin P.Popescu
de sami_paris74 la: 28/07/2011 17:02:48
samson iancu, „Ţiganii, aurul şi diamantele”, 2011/ / „Ţiganii, aurul şi diamantele”, un titlu incitant: ar putea fi un roman poliţist, dar nu este. ar putea fi un jurnal de călătorie, dar nu este. ar putea fi doar născociri, dar nu sunt. cartea lui samson iancu, „Ţiganii, aurul şi diamantele”, este trăită şi împărtăşită celorlalţi, odată cu înţelepciunea unei înţelegeri dobândite de un om cu origini adânci: ţigan, în accepţiunea etniei veşnic nomade, cu un altoi special de evreu. un nume deosebit – samson – pentru un om deosebit, alăturat rezonanţei numelui românesc iancu. tot aşa e şi cartea, care te prinde în vârtejul ei de la bun  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Absenta
de Danlevant la: 28/07/2011 16:36:19
acum e iarasi una din orele promise -/ cand cresc din mine zorii cu bratele deschise/ si-si tremura uimirea, din cer, privighetori.../ acum e iarasi ora cand numai tu ma dori...
3 comentarii
modifica
Cap. 1
de sandtrout la: 28/07/2011 01:37:08
umm.. nu stiu daca "se face", insa am sa pun un link la primul capitol pentru cei interesati, daca sunt../ desi postarea pe bucatele ma ajuta enorm sa depistez greseli, inadvertente si exprimari defectuoase, faptul ca tre' sa tai si sa cos la loc bucatile respective ma seaca:p / deci / http://wp.me/zaij/ sry pt probabilele greseli gramaticale sau de exprimare, sunt ca un std..:x/
14 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...