arhiva: 06/07/2011


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Primul posibil deţinut politic din România postrevoluţionară: GEORGE PETROVAI (III)
de Stefan Doru Dancus la: 06/07/2011 13:30:13
Întreb cu consternare: ʺdar de ce chiar eu?ʺ Îmi răspunde cu aceeaşi adorabilă inconştienţă: ʺpentru că dumneavoastră aveţi relaţii , deci puteţi mai repede ca alţi colegi să vă găsiţi un nou loc de muncă, şi pentru că scrieţi cărţi, prin urmare aveţi o sursă suplimentară de câştigʺ. ʺdar bine, doamnă, răspund eu cu năduf, cine naiba v-a băgat în cap că se poate la noi din scrierea cărţilor? Şi pe urmă, dacă e vorba de câştiguri suplimentare, avem atâţia colegi care ţin evidenţe contabile...ʺ câteva clipe de tăcere. unii stau cu capetele plecate, alţii se uită pe pereţi. asta mă face să răbufnesc: ʺpăi bine, dar asta-i mai mult de  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Primul posibil deţinut politic din România postrevoluţionară: GEORGE PETROVAI (II)
de Stefan Doru Dancus la: 06/07/2011 13:28:43
ei bine, am crezut că după evenimentele din decembrie ʹ89, românia s-a schimbat nu doar la faţă, mulţumită stratului de fard cu care o dichisesc aleşii, ci şi în conţinut. că adică trăim cu adevărat într-un stat angajat curajos şi ireversibil pe calea libertăţii, democraţiei şi prosperităţii./ de aceea, mi-a părut grozav de bine când traian băsescu a condamnat comunismul, amăgindu-mă că nu va trece mult şi vor fi demontate ultimele lui puncte de rezistenţă, dar am cam căzut pe gânduri când l-am auzit pe preşedinte repetând că legile sunt făcute de hoţi pentru hoţi, o afirmaţie de senzaţie în rândul naţiunii, dar care – după cum lesne ne putem  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Primul posibil deţinut politic din România postrevoluţionară: GEORGE PETROVAI (I)
de Stefan Doru Dancus la: 06/07/2011 13:26:41
să vă fie ruşine, doamnelor şi domnilor!/ 1.agonia româniei/ că românia este stoarsă de vlagă de stă gata-gata să-şi dea duhul, o vede oricine: crucificarea ei a avut loc îndată după instaurarea regimului bolşevic (fatidicul an 1945) şi –după cum lesne se poate observa – agonia sa a cunoscut aceeaşi neîntreruptă linie ascendentă în toţi anii care s-au scurs de la decembriadă până în clipa de faţă, încât foarte mulţi dintre români înclină să creadă că o amarnică fatalitate striveşte destinul bietei noastre ţărişoare./ dar ştiinţificii (politicieni, istorici, economişti) n-au admis să înghită gogoşi gen fatalitate şi predestinare. aş  ...continuare .
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...