arhiva: 16/08/2011


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Cocktailul Molotov n-a fost inventat de Molotov...
de Daniel Racovitan la: 16/08/2011 20:36:07
...asa cum s-ar crede, ci de către spanioli, în războiul civil./ numele vine într-adevăr de la nea' molotov, ministru de externe sovietic, care a atacat finlanda cu tancurile, chipurile ca sa ajute populația înfometată. / finlandezii l-au întâmpinat insa cu vestitele cocktailuri, numite in bătaie de joc in "onoarea" sus-numitului, în ideea sa le ofere sovieticilor ceva de băut care sa meargă bine cu "mâncarea" pe care o transportau cu tancurile.../
comenteaza!
modifica
pe sarite
de Homo Stultus la: 16/08/2011 19:10:23
era înainte de arşiţă. mă uitam bucuros la proaspătul pachet de snagov, cumpărat cu banii pe care tata mi i-a împrumutat (fără să ştie). barbarossa trecea pe drum în căruţa lui. căruţa avea roţi de dacie şi se mândea cu o tracţiune impresionantă de aproape un cal. omologarea am dat-o împreună cu alifie - categoria mârţoagă. pe spatele căruţei era pictat cu litere mari “benveu”. asta ca să ştie ăia de cască gura că e un vehicul de elită. / În fiecare dimineaţă îl aşteptam pe alifie să vină cu sticla de cafea. (sticla era de fapt o ploscă pe care tat-su o folosea la nunţi când era cumnat de mână. poate de aia cafeaua noastră avea iz de ţuic  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Vis - Femeia perfectă?
de Horea17 la: 16/08/2011 12:47:06
cuvânt înainte: Ştiu că visul e ciudat, dar l-am redat întocmai cum mi l-am amintit mai bine./ / Începutul este foarte înceţoşat. Începutul este întotdeauna foarte inceţoşat. o încăpere. o încăpere ciudată şi întunecată. simt apa rece până la brâu. pesemne un fel de canalizare. tocmai salvasem un prieten de la înec, ştiam asta, dar parcă acel gând nu era al meu, parcă era un gând străin, rătăcit în capul meu./ continnuarea este şi mai în ceaţă. lumină. dulce lumină, ce-mi scaldă trupul în căldură. mă îndrept undeva. da, mă îndrept spre acea femeie cu chipul întunecat şi neclar. seamănă cu mama. femeia stătea aşezată pe un s  ...continuare .
7 comentarii
modifica
de dimineata
de sandtrout la: 16/08/2011 05:34:04
confa pentru devremisti si/sau insomniaci unde orice post e permis. sa vedem ce-a ieshi:)
41 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: