arhiva: 17/08/2011


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Explozia
de Roman Haduch la: 17/08/2011 21:11:37
a explodat mamaliga. boom! s-a instalat apoi o liniste totala care a spulberat umbra oricarui ecou. am deschis palma , la timp, pentru a prinde firicelul de malai care a ramas in urma imploziei mamaligii. acum, gata , suntem liberi de a gandi si a exprima cuvinte cu miez si suflet.
9 comentarii
modifica
PhotoRee.com cautare de imagini gratuite dupa tipul de licenta
de Daniel Racovitan la: 17/08/2011 15:03:46
motivat de confa zarazei, m-am gandit ca v-ar putea fi util sa stiti ca <a href='http://www.photoree.com' target='_blank'>photoree.com</a>, unul din siturile pe care le dezvolt in ultima vreme a devenit un motor de cautare de imagini specializat pe imaginile libere si gratuite./ daca vreti sa sa gasiti poze pe care le puteti folosi legal, in mod gratuit si fara a avea nevoie de acordul prealabil explicit al autorului (de exemplu pentru a ilustra un blog, o brosuta, o coperta, etc etc), e suficient sa selectionati in casuta de cautare tipul de licenta si un cuvant cheie. unele licente permit inclusiv utilizari comerciale. licente libere disponibile sunt creative commons, morguefile si public  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Noutati la google - cautare dupa imagini
de zaraza sc la: 17/08/2011 14:33:18
in ultima vreme am intrat pe net cam in fuga, dar azi m-am oprit un pic din alergatura si m-am ciupit sa vad daca e adevarat. google a realizat ceea ce visam. sa il intrebi daca nu a vazut undeva imaginea pe care o tii in calculator si nu stii de unde e./ eu am dat cautare dupa o sigla de adoptii pisici si mi-a scos... clubul chelsea. sper, cu timpul, sa am rezultate mai bune in cazul asta. cautati si voi locuri din lume sau orice altceva, sa vedem ce poate mesterul google. :)/
14 comentarii
modifica
Unu
de temiricine la: 17/08/2011 00:58:06
Între noi s-a spus totul./ de ani ne-am dezbrăcat de umbre/ şi umblăm goi, / doar cu gândurile împletite în codiţele unui copil./ / Între noi s-a invatat totul./ că icoanele pot să si râdă,/ că vântul aduce si soare…/ că unu e întruparea lui doi./ / e târziu. / dă-mi tâmpla ta să-mi aud artera pulsând/
8 comentarii
modifica
Furtuna
de amedeea la: 17/08/2011 00:06:29
iarta-ma,/ suflete,/ ca ti-am inecat corabiile/ pe marea amara a lacrimilor./ iarta-ma,/ ca-ti tuna si-ti fulgera neantul/ prin vise./ te-am mintit,/ suflete,/ ca ti-am gasit oglina/ in privirea lui./ te-am inselat./ credeai ca vei capata aripi/ sa zbori cu ele prin veac./ iarta-ma, / suflete,/ ca nu-ti poti impreuna/ zilele de maine/ cu maine-le lui./ ramai cu certitudinea/ ca vei ramane doar/ cu incertudinea/ existentei tale./ ce sa-ti fac,/ suflete,/ daca sunt doar o sperietoare/ de vise/ si daca incui mereu/ in inchisoarea ochilor/ fiecare posibila clipa viitoare/ si nu-i dau voie/ sa se nasca?/ esti un pagan,/ suflete./ rusine sa-ti fie/ ca nu esti mai mult./ rusine sa-mi fie/ ca nu  ...continuare .
2 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: