arhiva: 24/08/2011


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
A aparut editia a doua a romanului “Sange satanic”
de morgothya la: 24/08/2011 21:21:45
editura herg benet anunta aparitia celei de-a doua editii a romanului “sange satanic”, de cristina nemerovschi, unul dintre cele mai remarcabile si controversate debuturi ale anului 2010./ mizantropie, droguri, moarte, chefuri salbatice, ura, cimitire, incest, alcool, popi, boala, metal, rockoteca, sex cu parinții, depresie, umor negru, sado-masochism, izolare, jocuri perverse, crima, animale ciudate care iti apar in somn… poate un roman sa abordeze teme atat de atractive si in acelasi timp sa fie literatura cat se poate de autentica? raspunsul este da, in cazul romanului “sange satanic”./ “pana la urma, toti ar trebui sa avem sange satanic, daca asta e antidotul la uluitoare  ...continuare .
24 comentarii
modifica
Misterele destinului (safirul)
de sami_paris74 la: 24/08/2011 19:07:40
misterele destinului (safirul) 1-vol 3/ / safirul,/ minunatul safir mai poartă denumirea de corindonul albastru, albastru deschis, fără multe incluziuni cum mici nuanţe de fier şi titan, safirul policrom prezintă unele nuanţe de roşu – purpuriu, doar atunci când este expus la lumina zilei, fără nori./ duritatea safirului este sub diamant, diamantul având duritatea 10, rubinul şi safirul au duritatea 9, toate aceste pietre fac parte din familia pietrelor preţioase./ toate pietrele cu duritatea 9 fac parte din familia corindon, pentru că safirul are mai multe denumiri în funcţie de culoare şi transparentă. albastrul safirului parcă te ademeneşte şi te îndeamnă să  ...continuare .
12 comentarii
modifica
caută-mă
de juli la: 24/08/2011 19:04:44
caută-mă şi tu între două clipe apăsătoare./ dintre oamenii ce-şi mai împărţeau doar tăcerea,/ am pornit spre nicăieri/ cu gândul să mă scald în sângele tău./ din timp în timp îmi şopteşti amăgitor/ caută-mă, caută-mă dincolo de tăcere,/ dincolo de noapte, dincolo de durere./ caută-mă ca şi cum am fi dincolo de spaţiu şi timp./ dincolo de căutare/ e dimineaţa unui nou început cu parfum de cireşe amare./ cheamă-mă, fără ecoul chemării am devenit păsări fără cer./ între doua clipe apăsătoare,/ şi tu, caută-mă!/ / rolia/
18 comentarii
modifica
Dominique Stauss-Kahn nu a fost achitat
de Daniel Racovitan la: 24/08/2011 17:09:44
nu a fost achitat pentru ca nici macar nu a fost acuzat in instanta. / cate ceva despre "victima":/ - a inventat o agresiune sexuala in tara de origine ca sa obtina azilul in state/ - a recunoscut ca a mintit in legatura cu evenimentele de dupa asa-zisa agresiune de la sofitel/ - a telefonat prietenului ei din inchisoare spunandu-i: "stai linistit, tipul asta e plin de bani, stiu ce fac", iar cu alta ocazie discutand despre "posibilitatea unor castiguri dupa acuzarea unui om bogat"/ - a mintit spunand ca nu are decat un telefon, in realitae platind sute de dolari lunar la 5 companii diferite; are relatii cu diversi parnaiasi, iar contul bancar al "victimei" s-a umflat cu 100.000 de dolar i  ...continuare .
20 comentarii
modifica
maria d.l.m.
de Roman Haduch la: 24/08/2011 16:50:08
am fost uimit cum maria, a nascut, in cafenea, in imprejurari tainice, pline de dragoste, tema "credinta traita" ./ credinta, ca atare, este un dar al domnului pentru noi oamenii. nu este lesne sa o primim insa fiind vorba despre har, merita si, atentie , sa nu facem zadarnic harul. suntem administratori ai harului. biblia este cuvantul lui dumnezeu , lumina necesara pasilor nostrii, pentru ca sa nu dam in gropi./ a nu uita ca si dracii cred, se roaga si se infioara.( este adevarat) deosebirea intre draci si noi consta in faptul ca , fiind crestini, primim lumina din cuvant , ne innoim in mintea noastra si , cu responsabilitate proclamam ; doamne faca-se voia ta intrucat , avem cunostinta c  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Lao Tzu si leadershipul
de Daniel Racovitan la: 24/08/2011 15:10:24
mi-a placut, o dau mai departe :)/ "a leader is best when people barely know he exists. when his work is done, his aim fulfilled, they will say: we did it ourselves."/ ("un leader e mai bun atunci cand oamenii abia stiu ca exista. cand si-a facut treaba si scopul a fost atins, acestia vor zice: noi insine l-am realizat") / - lao tzu
10 comentarii
modifica
paralel(e)
de Homo Stultus la: 24/08/2011 14:48:36
presimt că va urma cine ştie ce efuziune cretină determinată de o călătorie cu trenul la peste 30 de grade într-un ţinut unde aerul condiţionat e rara avis şi economia de săpun o cutumă mult deasupra decalogului. ca totul să fie perfect, scârba asta de măsea se dă importantă acum când zevzecul ăla de stomatolog e pe undeva (la dracu sper) în concediu. trai pe vătrai, neicuşorule. / gara miroase a cale ferată sau a urină. niciodată nu o să fiu în stare să le deosebesc. Îmi mişc ţurloaiele de colo-colo, fiindu-mi oarecum drag să fentez buruienile care s-au ivit printre dalele prost puse. botul mi s-a umflat considerabil de la măsea şi ţigara care atârnă di  ...continuare .
2 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: