arhiva: 28/08/2011


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
bahice
de Homo Stultus la: 28/08/2011 18:56:29
strada s-a cufundat în întuneric. primarul e de părere că iluminatul public e un moft. cred că are dreptate. faptul că am strâns cu grijă o cantitate oarecare de alcool în sânge nu mă ajută să merg prea bine pe o noapte aşa robustă. cum dracu poate să fie noaptea robustă? cu tehnică şi dibăcie. În plus, faptul că luna nu e interesată să-şi arate popoul ăla dolofan, ajută mult. / mă împleticesc oarecum resemnat cu faptul că linia dreaptă este dincolo de posibilităţile mele curente. sper să nu închidă “la panduru' – bar şi program artistic”. nu am înţeles niciodată cum faptul că două schiloade care se dezbracă pe o muzică leşinată poate s  ...continuare .
23 comentarii
modifica
Fenomenul Alexandru Petria
de Stefan Doru Dancus la: 28/08/2011 17:41:59
/ nu greşesc. pentru că a fi scriitor şi a te băga cu indecenţă în dedesubturile societăţii româneşti e o îndrăzneală pe care nu şi-o mai asumă aproape nimeni – această dublă valoare înspăimântând găştile parazite ale bugetului culturii noastre./ „deania neagră” e o demonstraţie de forţă a unui spirit liber – unul care nu pune preţ pe glorii de mucava. unul care nu se teme să-şi propună expresia de artist nesupus canoanelor. dincolo de vocabularul preistoric (a se citi: „al epocii de aur”) de care ar putea uza „critica de direcţie” în faţa căreia mulţi autori tremură şi bat mătănii, „deania neagră”, recentul volum editat de alex  ...continuare .
comenteaza!
modifica
A apărut antologia “Alertă de grad zero în proza scurtă românească actuală”
de morgothya la: 28/08/2011 16:27:23
a apărut antologia “alertă de grad zero în proza scurtă românească actuală”, coordonată şi prefaţată de scriitorul igor ursenco./ o carte multașteptată care, prin diversitatea autorilor și creațiilor incluse, promite adevărate revelații literare și, nu în ultimul rând, o fotografie destul de reprezentativă a momentului literar actual./ În prefaţa cărţii, coordonatorul igor ursenco precizează: “trebuie să admit din start că textele de proză scurtă incluse în antologia de mai jos au beneficiat de unica „îngăduință“ conform căreia calități na(ra)tive cum sunt expunerea succintă și stilul alert nu ar constitui decât un pretext pentru revelare  ...continuare .
comenteaza!
modifica
O emisiune TV cu mine
de Stefan Doru Dancus la: 28/08/2011 15:53:50
dacă aveţi chef şi vreme - puteţi viziona. dacă nu - nu./ http://www.revistasingur.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=5774:cat-de-liber-vorbete-tefan-doru-dncu&catid=54:articol-presa&itemid=115/ sau/ http://www.youtube.com/watch?v=pb0ow4dzp78/ http://www.youtube.com/watch?v=6b-ukuudr4g/ http://www.youtube.com/watch?v=5nyllipycwc
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...