arhiva: 03/08/2011


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
vara
de irma la: 03/08/2011 21:58:57
pe fereastra deschisa urca miros de ceapa prajita./ mmm, ce bune par tartele astea cu zmeura. inca o poza: tarte cu afine. urmatoarea: tarte cu nectarine. asta stie sa faca numai tarte. decid ca ciocolata este subestimata de cand cu foto bloggingul culinar. maroul nu da bine in poze./ gata! ma duc sa intind rufele in timp ce o sa-mi imaginez ca omu' din blocul vecin, care isi ia cina tarzie in costumul lui adam, mananca o negresa.
21 comentarii
modifica
Doar 12 universitati vor mai putea organiza doctorate
de Daniel Racovitan la: 03/08/2011 16:41:40
"doar 12 universitati din romania vor putea organiza doctorate incepoand din anul academic 2011-2012, dupa clasificarea institutiilor de invatamant superior, anunta mediafax citand surse oficiale. / / "este vorba despre cele mai performante universitati. doar acestea vor putea organiza doctorat. numarul acestora este mic, probabil 12 institutii de invatamint superior vor fi acreditate pentru studii doctorale", a precizat sursa citata de agentia de presa. / ministerul educatiei a anuntat ca evaluarea institutiilor de invatamant superior a fost definitivata, iar cele care accepta fuziunea vor fi premiate. raportul evaluarilor a fost prezentat expertilor asociatiei europene a universitati  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Nicu Covaci in proces cu Electrecordul
de zaraza sc la: 03/08/2011 14:01:38
citez ultimul alineat din scrisoarea lui nicu covaci adresata opiniei publice:/ "simati domni si doamne, vă cer părerea, pentru ca sunt sigur că răul nu va conduce lumea la infinit. sunt sigur că nu sunt singurul exploatat şi furat de această societate. dacă există undeva dreptate, atunci să se facă. eu, dupa cum mă cunosc destui, nu voi ceda. Îmi trebuie totuşi suportul opiniei publice, care să-mi ţină spatele şi să mă încurajeze că merită să te baţi până câştigă binele şi dreptatea."/ continutul integral poate fi gasit aici:/ http://reteaualiterara.ro/profiles/blogs/nicu-covaci-scrisoare-c-tre?xg_source=activity/
28 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: