arhiva: 31/08/2011


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Implementarea unui program de eficientizare a vanzarilor. Partea 1
de tbavul la: 31/08/2011 20:55:50
implementarea unui program de eficientizare a vanzarilor. partea 1/ [translate]/ mai jos este un model teoretic privind implementarea unui program de eficientizare a vanzarilor. premizele care au stat la baza nevoii de implementare a unui astfel de program pentru banca xyz au fost:/ banca xyz, este o banca de talie medie , care este ingrijorata de nivelul scazut de productivitate si lipsa de concentrare asupra procesului de vanzare a personalului din unitati. consilieri vindeau mai putin de 4 produse pe saptamana si rata de conversie a recomandarilor era foarte scazuta. in plus campanile de reactivare a clientilor inactivi nu au rezultatele scontate. in urma unor raporte de evalua  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Cronicile de la Soare-Rasare
de sandtrout la: 31/08/2011 09:30:47
pentru cine gusta povestile si nu numai./ http://sandtrout.wordpress.com/tag/cronicile-de-la-soare-rasare// de-asemenea, feedbackul e foarte important ca de obicei/ let he who has better aim, cast the first stone:)
34 comentarii
modifica
Vreau fiţe, potenţă şi spirit de turmă = vreau Iphone4!
de gerhald la: 31/08/2011 03:18:57
cât cheltuie lumea pe imagine, brand, competitivitate, potenţă şi fiţe? mai mult decât realizează. În permanenţă suntem sfătuiţi să cumpărăm cel mai tare, cel mai frumos,cel mai nou, cel mai (introduceţi voi termenul) produs. rasa umană are probleme mari de tot. Şi culmea, prostia nu s-a născut în românia!/ cei de la apple au devenit, recent, cea mai valoroasă companie de pe planeta noastră cea umilă. au reuşit să îi depăşească pe cei de la exxon mobil, descendenţii petrolieri ai lui rockefeller./ detalii despre viziunea mea asupra ultimelor fiţe: http://www.gerhald.ro/index.php/2011/08/31/vreau-fite-potenta-si-spirit-de-turma-iphone-apple// care e fiţa vo  ...continuare .
7 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...