Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

arhiva: 10/09/2011


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Iubito
de Molloy la: 10/09/2011 16:13:57
te păstrez/ uitată/ între paginile unei cărţi/ pe care n-am s-o scriu / niciodată.
19 comentarii
modifica
Romania a obtinut locul I la olimpiada internationala de astronomie si astrofizica
de juli la: 10/09/2011 16:10:33
"in perioada 25 august – 3 septembrie 2011, in polonia, a avut loc olimpiada internationala de astronomie si astrofizica, la care echipa romaniei a castigat locul i./ romania a obtinut locul i la olimpiada internationala de astronomie si astrofizica"/ mai multe detalii accesand:/ http://www.apropo.ro/news/social/romania-a-obtinut-locul-i-la-olimpiada-internationala-de-astronomie-si-astrofizica-8724770/
6 comentarii
modifica
Femeia ideală
de Molloy la: 10/09/2011 13:15:27
1. semnalmente: aproape 50 de ani (dacă pentru femeile celelalte 30 e vârsta înfloririi, matracuca se desăvârşeşte pe la 50), nici prea prea, nici foarte foarte, cu părul scurt permanentat, deşi am înţeles că în ultima vreme poartă peruci, mers legănat care încearcă să imite graţia (unui dromader, peut-etre), căciuli imense de blană/ 2. zona de răspândire: secretariate, spitale, laboratoare, diferite ghişee (bănci mai rar, că acolo nu se acomodează uşor), şcoli (de la camerele femeilor de serviciu până la birourile directoarelor), ministere ş.a.m.d./ 3. perioada de viaţă: lungă, pentru că se hrăneşte şi cu zilele celorlalţi angajaţi, ale clienţilor, a  ...continuare .
66 comentarii
modifica
swingul in Romania
de eupmg la: 10/09/2011 01:07:56
istoria swingului ar fi foarte ampla,asa ca ma rezum la ce-i esential si de actualitate. nu explic ce inseamna swingul,cei care nu cunosc pot evita acest subiect. ce parere aveti despre acest gen de activitate in existenta unui cuplu?si argumentarea,v-as ruga.eu personal nu sunt impotriva si totodata reusesc sa-i inteleg pe adeptii acestei comunitati.un cuplu casatorit ce practica sexul in format swing,intr-o maniera constructiva merita apreciat.deoarece au ajuns la un nivel f ridicat al cunoasteri reciproce si al increderi.practicantii acestei fantezi,sunt persoane cu un iq mult peste nivelul mediu,spun asta deoarece sunt oameni ce provin dintr-o pozitie sociala ridicata,n  ...continuare .
80 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: