arhiva: 14/09/2011


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Metafire
de Molloy la: 14/09/2011 23:11:41
barul era sufocant şi trist./ sunt doar epilogul unei poveşti/ pe care-o spuneau bătrânii beţivi/ în timp ce se uitau pe fereastră/ cum toamna îşi vindea / pe nimic nepăsarea./ toată noaptea am zbierat/ cu ace sterile înfipte în tâmple./ cuvintele pieriseră, era o tăcere / de dincolo, din genuni pe care / doar le bănuieşti în nopţile fără lună/ ale răstignirilor fără de vină./ frica mea o aştepta pe a ta./ să-ţi fie de bine, glăsuiau / morţii în cor./ să-mi fie! număram învierile posibile./ una, două, până la o mie, toate la fel./ nu ştiam unde sunt./ omul nu-şi poate pierde reperele, îmi spuneam. / îţi spuneam. alergam inocent/ şi mahmur, / te asc  ...continuare .
11 comentarii
modifica
Arta Popescu
de Molloy la: 14/09/2011 20:49:09
m-am gândit să nu rămân singur în extaz!/ <strong>845 - arta popescu -biografie poetica de gavril pinte - in distributie : florin zamfirescu , catalina mustata , rodica madache , dorina lazar , radu amzulescu - ( 59: 40min) - inregistrare din 2004.</strong><br /> <object width="448" height="33"><param name="movie" value="http://embed.trilulilu.ro/audio/xfy1055/15ca31dbfa39a0.swf"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><param name="flashvars" value="username=xfy1055&hash=15ca31dbfa39a0&minimode=true"></param><embed src="http://embed.trilulilu.ro/audio/xfy1055/15ca31dbfa39a0.swf" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" width="448" height="  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Destin
de Molloy la: 14/09/2011 20:06:52
mi-e milă de ochii tăi,/ cristale lichide prin care/ trec picături neştiute de soare./ o, da, mi-e milă şi de buzele tale,/ de întunericul pe care îl porţi în şoapte,/ de copilul nostru/ care abia născut/ ne va şi uita numele./ dar cel mai tare plâng/ pentru vântul târziu care / ne va biciui pleoapele/ chiar cu o zi înainte/ de orice înviere promisă.
52 comentarii
modifica
Gen, Tu! Tu joci jocul tu?!
de thegodra la: 14/09/2011 06:34:20
-eu~gena te provoaca sa! nu gandesti / -eu~gena te provoaca sa! te prostesti / -eu~gena te provoaca sa! fi idiot / -eu~gena te provoaca sa! jignesti / -eu~gena te provoaca sa! sa spui nimic / -eu~gena te provoaca sa! nu fi tu insutzi / -eu~gena te provoaca sa! spui idei preconcepute / -eu~gena te provoaca sa! iti faci cont pentru a arata cat de incapabil esti si altora care nu iti sunt prieteni / -eu~gena te provoaca sa! te dai mare cu ce crezi ca e mai bine pentu altii si nu te uitzi la tine. / -eu~gena te provoaca sa! faci cunoscut comunitatii cine nu ar trebuii sa fie aici dar prin lege este obligata sa treaca cu vederea si sa accepte comenturile membrilor care nu folosesc la nimic / -eu~g  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Aici
de Andrei Furtuna la: 14/09/2011 01:34:01
o viata incinsa de clipe care se sting,/ o viata ramasa in urma in lumea lui copernic:/ prin prisma astigmatica a sufletului o privesc/ uneori, ca pe o sora a soartei ce m-a ales./ ce va veni nu stiu; e inca posibil/ ca mi-ai zambit fals, aleasa mea/ ca m-ai atras spre un sfarsit dezradacinat/ lipsit de orice consolare elementara a firii./ din an in an au trecut apele dorului:/ nostalgii pentru oameni de mult/ pentru-nchipuiri adolescente, regrete/ pentru locuri demolate de mai bine./ din an in an m-am ridicat, stavilar/ al avantului nepoftit, al faptei ferecate/ sub soapte si cazne si lacrimi; un scorburos/ pod intre maluri atlantice./ am fost pribeag si ferice, am avut/ buzunarele goale  ...continuare .
8 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: