arhiva: 22/09/2011


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Sfârşit de partidă (în care se arată cum bufonul pierde întotdeauna)
de Molloy la: 22/09/2011 22:54:56
bun, vad ca se continua tambalaul, vad ca sunt terfelit pe unde se apuca si cum se apuca. ok, zaraza e geniala, zaraza este far, zaraza e o zeita, iar eu un bou sarac cu duhul./ va voi da numai cateva mostre. ca sa vedeti cat de idiot sunt eu, cat de coerenta si desteapta ea. la o creatie de-a mea oarecare, buna, rea, nu conteaza cum, mi-a spus ca intr-o poezie sugestia functioneaza mai bine. ok, eu i-am spus ca e cam depasita faza si am pus-o in fata versului lui brumaru "si pizda ta miroase,cand iti desfaci lin cracii". cred ca asta era, nu-mi mai aduc aminte. unde e sugestie?, am intrebat-o candid. nu mi-a explicat, a dat, in stilu-i caracteristic, un raspuns "inteligent". apoi m-a facut p  ...continuare .
78 comentarii
modifica
...
de Molloy la: 22/09/2011 21:24:18
ţigara-şi spunea alene povestea./ eu adunam aerul pe care-l dantelai/ în timp ce te priveam dormind./ mă mutasem ca un câine beteag/ în visul tău, de aceea îţi simţeai / tâmpla zvâcnind./ timpul nostru mirosea a lavandă/ ca şifonierul unor bătrâni./ pe sârmă, rochia ta răsuna,/ clopot de nuntă ce-mi mângâia neputinţa./ îmi desenaseşi mâinile împletind nori/ şi versuri de cerşetor/ care vrea să schimbe imperii,/ cred că mă iubeai./ trupurile lichefiate îşi croiseră drum/ printre pietre,/ câteva morminte am transformat/ în pulbere de păpădie./ drumul s-a făcut însă deodată prea alb./ şi prea singur./ am deschis uşa. m-am prăbuşit/ într-o formă  ...continuare .
6 comentarii
modifica
...
de Molloy la: 22/09/2011 18:40:54
cuvintele mele/ dezarticulate/ seamănă, după cum vezi,/ cu şoaptele unui scelerat/ care nu se mişcă/ din umbra copacului./ lumea şi-a încheiat/ de ceva vreme/ socotelile cu moartea./ orice ipocrizie/ e-o regăsire./ Între noi se pierde / câte un înger/ în fiecare zi./
7 comentarii
modifica
geamuri cu dioptrii
de INSULA ALTUIA la: 22/09/2011 14:38:58
în cartierul meu pe străzile din piatră cubică / un geamgiu îşi duce trupul din sticlă / tanti lulu şi nenea nae aşteaptă pensia / eu mănînc roşcove ./ / casele îşi pun rochii lungi / pantaloni bufanţi / pantofi brodaţi / unele rîd în hohote / altele se încruntă ferestrele au dioptrii mari / îşi închid obloanele / cele bătrîne nu se tem de moarte / ci de venirea ei / îşi dau cu cremă peste zidurile crăpate de vreme. / / îngerii trag draperia din castane înşirate.
10 comentarii
modifica
VREAU O VITRINA CUM NU S-A MAI VAZUT
de paula_vs la: 22/09/2011 14:05:22
trebuie sa-mi decorez vitrina magazinului(bunuri de larg consum,de la incaltaminte la metraje,imbracaminte)specific toamnei,am vreo 3m de spatiu si astept idei de la voi.
23 comentarii
modifica
...
de Molloy la: 22/09/2011 13:54:27
ştiu că orice suferinţă alungă de la festin inteligenţa,/ iar între tine şi mine nu-i loc decât pentru un futai./ preţul l-am stabilit de comun acord/ încă înainte de a mă naşte./ doar curvele şi fetele de liceu mă mai iubesc./ le aştept şi privesc luna. peisaj îngheţat./ poţi să tai aerul cu cuţitul măcelarului./ primele au ghicit că, dacă le dau una după ceafă,/ oricum pământul nu se opreşte. mă iartă./ nestingherite îmi sug seva în continuare./ adolescentele-mi dansează pe riduri./ lor li se fâlfâie de bazaconiile mele./ de mâine mă voi muta la hotel./ îmi plac locurile care nu povestesc nimic./ o să-mi iau şi câinele, periuţa de dinţi,/ vre  ...continuare .
15 comentarii
modifica
Extemporal la Vara 2011!
de Baby Mititelu la: 22/09/2011 10:39:54
ce va veti aminti din vara ce tocmai trece? o intamplare, o indragostire, o intalnire surprinzatoare pe net sau in alta parte, o durere, un gand interesant si nou, o schimbare esentiala in ceva important, o hotarare, o fotografie, o melodie, un dar, o privire, o iluzie ori o deziluzie...de ce nu veti uita aceasta vara?
32 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...