arhiva: 25/09/2011


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
...
de Molloy la: 25/09/2011 21:40:40
mi s-a povestit că în noaptea când m-am născut/ o pană de curent a blocat tot oraşul./ asistenta a întrebat-o pe mama / dacă mai există speranţă / acum când minunea a devenit deja un simplu cv,/ apoi au bocit împreună întunericul/ smuls din lumina care timp de nouă luni/ se cernuse din arbori, din păsări şi lună./ femeile se înţeleg bine între ele,/ nimic nu le va putea anula/ pactul secret pe care l-au încheiat cu lumea./ livrează lacrimi în schimbul nemuririi./ astfel, doar urmele paşilor lor/ pot îngreuna frunzele, stâncile, ora,/ pot săruta valul şi zeii.
9 comentarii
modifica
Ganduri...
de adreamer la: 25/09/2011 16:57:50
te uiti in oglinda, si te crezi schimbat. da, e adevarat. fata de acum 3 ani, esti mai mare...mai inalt/a(probabil), tot probabil ca ai mai pus vreo 3 kg si ti-a mai crescut parul vreo 5 cm...ca 10 s-a tocat. este o schimbare..si totusi...nu asta...te intorci spre stanga..te intorci spre dreapta...cu spatele..nu.nu...nu e asta...ridici agasata o spranceana...nimic. pana la urma scoti limba. asta e! copilu'! unde e copilu'?/ l-ai pierdut pe drum tu fata! ti l-au furat...sau l-ai lasat sa fuga..cine stie...acum mai vine pe acasa doar ocazional...in forma unui zambet strengar, unui moft trecator, unei limbi scoase obraznic./ stiu, iti lipseste! mai ales cand toate atarna pe umerii tai cu greutat  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Disneyland-Paris
de Tot Areal la: 25/09/2011 15:41:29
in aceasta luna familia mea a foat la paris si bineinteles la disneyland; cum parisul a mai fost prezentat, m-am gandit ca va puteti desfata ochii asa cum am facut-o si eu de acasa./ <a target='_blank' title='imageshack - image and video hosting' href='http://imageshack.us/photo/my-images/696/dlp1.jpg/'><img src='http://img696.imageshack.us/img696/3403/dlp1.jpg' border='0'/></a>/ <a target='_blank' title='imageshack - image and video hosting' href='http://imageshack.us/photo/my-images/834/dlp2.jpg/'><img src='http://img834.imageshack.us/img834/1504/dlp2.jpg' border='0'/></a>/ <a target='_blank' title='imageshack - image and video hosting' href='http://imageshack.us/photo/my-images/705/dlp3.jp  ...continuare .
21 comentarii
modifica
...
de Molloy la: 25/09/2011 14:27:43
aşa cum zeii adună norii în palme/ şi-apoi se distrează cu mărgele/ de nu mai ştiu nici ei / care e viaţa şi care e moartea,/ am putea şi noi să ne jucăm/ cu timpul, cuvântul şi poezia,/ să confundăm trandafirul cu piatra,/ abatorul cu templul, sânul mamei/ cu cercul polar, patul cu o girafă./ ochiul meu miop ar deveni/ cărare spre niciunde, / iar mâinile tale coloane de aburi/ ce ar străpunge morminte/ de carne şi stele./
12 comentarii
modifica
Celei pe care o astept
de ady957 la: 25/09/2011 12:13:05
celei pe care o astept/ eu nu te astept asa cum altii,/ pandesc perfizi dupa perdea/ uitandu-se la plasa mare si intinsa/ si asteptandu-te sa cazi in ea/ eu te astept in fiecare seara/ ca un indragostit ce sta pe jar/ cu flori si o poezie aiurita/ pe care vreau sa ti le dau in dar/ si nici nu vreau sa te ranesc vreodata/ si nici sa plangi, sa te intristezi macar/ si nici sa-ti torn in cupa aurita/ un dulce vin sau vinul cel amar/ si atunci te las pe tine sa decizi de vrei/ sa ne intalnim asa cum doi amanti odata/ se intalneau in parcul trist imaginar/ al unui orasel micut pierdut pe harta/ si se plimbau pierduti printre castani/ pe unde nimeni nu-i vedea vreodata/ ce nu s-au sar  ...continuare .
7 comentarii
modifica
scrisoare dragului meu
de juli la: 25/09/2011 08:52:25
nu mă pricep prea bine la cuvinte meşteşugite/ mama m-a făcut nătângă./ nătânga de mine, ca orice femeie ce caută, / (că e la modă, deh, “vânătoarea” de milionari)/ căutasem milionarul în simţăminte, în lumină,/ c-aşa-mi spusese mama/ că aceea-i bogăţia lumii... şi eu nătânga am ascultat-o. / - nu-n lux, în milioane, în vile şi-n maşini stă bogăţia lumii!/ nu-n haine de paradă, în opulenţă/ în pre-afişata erudiţie... a stocatorilor de date şi de nume celebre/ a celor ce-au ars pentru lumină./ lumina ce-au lăsat-o ei, e bogăţia lumii, draga mea.-/ m-a adăpat cu lacrimi când m-a-nţărcat de ţâţă./ un şir de poticneli mi-a fos  ...continuare .
28 comentarii
modifica
Gianna Jessen
de Baby Mititelu la: 25/09/2011 07:30:23
<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/murvserkhfi" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
37 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: