arhiva: 09/09/2011


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Fluturi
de Molloy la: 09/09/2011 22:57:20
zorile m-au surprins întotdeauna nepregătit./ nu ţin minte să fi iubit vreo femeie/ până când creierul meu/ să se topească între coapsele ei./ visele deseori le închei abrupt,/ iar cataclismul se amână mereu/ pentru următoarea noapte,/ când pleoapele grele cheamă în zadar/ catastrofa promisă./ amnezic şi stângaci,/ în fiece dimineaţă păşesc prin lume/ ca pe o coală imaculată./ desenez fluturi./ dacă ţi i-aş aşeza în palme,/ nu ne-am mai trezi niciodată din vis.
42 comentarii
modifica
Rosia Montana in varianta slovaca
de zaraza sc la: 09/09/2011 17:12:31
am auzit la radio aceasta stire si azi am gasit-o. numai bine, ca vad ca acum s-a redeschis si acest spatiu virtual. :)/ "În slovacia există în exploatare o singură mină de aur la hodruša-hamre exploatată de o firmă privată slovacă. se fac însă explorări geologice în diferite grade de avansare în 23 de localităţi./ În ue au interzis folosirea cianurii în minerit (sursa parlamentul european) germania 2002, cehia 2000, ungaria 2009./ În afara ue (sursa greenpeace) au renunţat la mindin 2007 eritul cu cianuri turcia 1997, honduras 2001, costa rica 2002 peru 2004 argentina 2007 filipine 2002 şi în sua trei state: montana, wisconsin şi colorado./ conform parlamentul  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Confă cu veveriţe
de Intruder la: 09/09/2011 12:15:31
nu se mai joaca fotbal, veveritele au gaurit gazonu'! / ofer recompensa de 3 centi pentru fiecare veverita prinsa. :d
40 comentarii
modifica
Poveste nemuritoare pentru copii si nu numai Part II
de alebaba la: 09/09/2011 11:12:16
ajunse,intr-un final,la casa vrajitoarei.sfantul petru,care stia ce puteri ale raului se ascundeau in acel salas,ii taie calea dintr-o data./ -stai,fiule,nu te avanta asa!cugeta putin!nu ar fi mai intelept sa o adormi mai intai pe hoasca?/ -ba da,sfinte,ai mare dreptate.in avantul meu,mi-am pierdut capul!/ -uite,pentru ca te-ai aratat bun si milostiv cu saracii,iti voi da aceasta iarba .este un somnifer foarte puternic.tu doar arunca cate o legaturica pe fiecare fereastra a casei si planta isi va face treaba numaidecat./ -multumesc din inima!/ petru facu intocmai cum il sfatuise sfantul si se puse pe asteptat.dupa cateva ceasuri,avu curajul sa priveasca pe geam si o vazu pe cotoroanta dormind  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Poveste nemuritoare pentru copii si nu numai Part I
de alebaba la: 09/09/2011 11:10:29
a fost odata ca niciodata…sau a fost odata ca intotdeauna.dar poate ca nu a fost niciodata…/ hmm… in fine,ramane sa stabiliti voi cand si daca a fost.eu stiu doar atat : atunci cand pe pamant se plimbau sfintii de la poarta raiului cu dumnezeu de brat si traiau in buna armonie cu oamenii,salasluia in taramul de margine o printesa grozav de mandra si placuta ochiului.la soarele cu focul lui vesnic te puteai uita,dar la dansa,ba./ si,ajungand frumoasa la vremea maritisului,a dat sfoara-n tara ca doreste sa ia de barbat doar pe acela care va reusi sa o impresioneze cu ceva.petitorii au inceput imediat sa se perinde prin fata printesei,dar ea ii respingea pe toti cu o expresie ca de gheata.  ...continuare .
1 comentariu
modifica
un vis ciudat
de paula_vs la: 09/09/2011 08:52:20
am visat / inainte sa albeasca fereastra/ ca jucam darcz cu inorogi / ii prindeam delicat de picioare/ iar ei se implantau in autobuze si tranvaie,normal era sa strapunga cu cornul/ calatorii ce stateau spanzurati de bare dar oamenii se fereau la fiecare aruncare/ si invariabil se implantau in spatele soferilor sau vatmanilor/ dupa caz/ si atunci autobuzele si tranvaiele mergeau pe alte cai/ iar ei nu mai gaseau statiile / si treceam la un alt joc/ domino cu blocurile cu zece etaje/ cand se prabuseau/ oamenii se trezeau direct in picioare/ usile se deschideau inspre cer/ iar ei deveneau pasari pana ieseau din case/ uracau in autobuze ori tranvaie/ dar statile erau / tot timpul/ incurcate/  ...continuare .
29 comentarii
modifica
Fum de tigara
de Andrei Furtuna la: 09/09/2011 04:49:08
viata, moarte: perdea de fum de tigara/ cenusie, subtire. dulce. amara./ apasand mintea si sufletul:/ e ca si cum, ca si cum le-as avea/ tot ce simt, tot ce simt e-ntuneric/ tot ce simt, tot ce simt e durere/ te rog, te rog, te rog/ salveaza, salveaza-ma/ atat de subtire... aproape amara.../ da, imi amintesc:/ eram odata cu prieteni; priveam/ viata printr-o perdea de fum de tigara
4 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...