arhiva: 10/01/2012


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Un alt titlu prea lung / 2
de De Narcis ce sunt... la: 10/01/2012 22:54:08
moartea pur si simplu : ….eu scriu poezie cand ma opresc langa tine….si nu stiu alta cale decat rima, e singura cale si singurul punct in care noi ne intalnim si pornim impreuna, si nu ne oprim niciodata din pornirea noastra…poti sa vii cu mine atunci cand nu iti pasa unde mergi si pentru cat timp…./ cel care are impresia ca alege : ….vreau sa aud si celelalte optiuni inainte sa ma hotarasc…./ moartea repetata :….eu….eu sunt experimentala prin definitie….cu mine treci si vii, treci si vii si treci si mori….cu mine nu esti singur cu tine desi ai putea avea impresia asta….cu mine poti sa ai toate impresiile cand pleci si niciuna cand te intorci…cu mine pleci si te intorc  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Un alt titlu prea lung / 1
de De Narcis ce sunt... la: 10/01/2012 22:53:00
capitolul 2 (pentru oricine ar putea sa creada altceva, pur si simplu s-au schimbat regulile). a patra poveste despre…(aici explicatiile nu isi au rostul, pentru ca e o evidenta faptul ca, in a doua parte a titlului, nu s-au schimbat)/ liber sa ramai…liber sa pleci…unde….cei care cauta sensul, visatorii, cei care nu stiu ca noi suntem incapabili sa gasim sensul, putem doar sa-l inventam uneori…/ personaje/indicatii scenice:/ personaj : moartea accidentala / indicatii scenice care putem avea impresia ca sunt absolut necesare dar nu sunt: poarta o tinuta facuta din jurnale de scandal cu titluri evidentiate : ‘accident de masina’”4 morti, 3 raniti”, cutremur etc si este extreme  ...continuare .
comenteaza!
modifica
brocarturi și flori
de Sancho Panza la: 10/01/2012 13:30:03
cu cât te apropii, cu atât mai mult/ se întind lianele întrebărilor/ si cei de la care aștepți un răspuns/ te mângâie pe frunte, îți lasă o curmală uscată/ pe masă și pleacă./ timpul își cerne ninsorile rând pe rând, uneori găsești șerpi,/ îi așezi pe umăr, aștepți să se-nalțe și să-ți susure ei/ în ce parte e capătul./ dinspre un singur gând bate un vânt fierbinte,/ un bici încrustat cu brocarturi și flori,/ să țină în preajmă toate plecările./ stai dreaptă și tremuri, stai dreaptă și taci./ lăsate libere, cuvintele te-ar vinde de viu / la întâiul târg al surzilor./ / /
12 comentarii
modifica
Traditionala bataie dintre babe de Boboteaza
de Daniel Racovitan la: 10/01/2012 13:22:56
ca și anul trecut sau acum zece, douăzeci de ani, babele s-au luat la bătaie în fata bisericii, cărându-și pumni la modul concret pentru o sticla de agheasma.
9 comentarii
modifica
Fluturi de noapte
de sami_paris74 la: 10/01/2012 10:10:05
tandoi din cringasi era considerat in prioada anilor 60,unul din cei mai buni panacotari de pe planeta,nu-l depasea nimeni la viteza si la atingerea buzunarului de la primarie./ cu degetele lui subtiri si lungi reusea sa sustraga un portofel indiferent cite era de gros doar in citeva secunde .cind a devenit adult,a avut cea ai mare deceptie din viata lui,o deceptie pe care il va marca pentru tot restul vietii.in primul rind tandoi nu avea o mina,adica ai lipsea mina stinga si, doamne dumnezeule cite nu poate face omul atunci cind are doua maini ! dar el marele tandoi reusea sa faca cu o mina mult mai mult decit fac altii cu doua.in afara de acesta meserie de panacotar (hot de buzunare  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Pensionarul = masochist?
de pescadorul la: 10/01/2012 01:07:36
incep prin a-mi cere scuze pentru subiectele propuse poate nu foarte atractive atat ca obiect cat si ca plaja de discutii dar am vazut astazi ceva care ma macina mai de mult cautand o explicatie pe care n-am reusit inca sa o gasesc. prima zi cand la administratiile financiare s-a putut plati impozitul. regula deja inradacinata este ca in cazul in care dai banul acum la inceput de an esti scutit de 10% din suma de plata. timpul acordat acestei facilitati este pana la sfarsitul lunii, respectiv 31 ianuarie. de aici incepe nebuloasa, fara sa se dea nici macar un carnat sau vreo portie de fasolica lumea s-a bulucit ca la moastele sfinte sa-si faca datoria fata de tara, marea majoritate pensionari  ...continuare .
32 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: