arhiva: 11/01/2012


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
FLORIN BADICAN
de florin badican la: 11/01/2012 23:05:29
ghiseft fatal/ fragment 13/ gândurile care nu întâmplător tulburau capul jidanului, erau vremelnic spulberate; auzind de generozitatea ovreului, ţăranii dau buzna în prăvălie şi cumpără lucruri fel de fel; văzându-şi coşurile pline, plecau cu necazurile care din păcate nu erau puţine; având acelaşi drum, pană ionaşu, epure ma-rinică şi stana petrini plecară împreună; vorbind ba de una ba de alta, mai că dădură nas în nas cu miclea; Îmbujorat peste măsură, ţăranul abia dacă se mai bucura de un echilibru precar./ -ce dracu făcuşi stano, încearcă miclea să glumească? plecaşi cu doi hăndrălăi după tine şi încă taman acuşa dă crăciun? / -ia m  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Si noi, de ce nu ..traim bine ?
de undecembrist la: 11/01/2012 18:33:09
tot cautam un raspuns la intrebarea : de ce nu traim bine ? am gasit un posibil raspuns.nu suntem o singura vointa.as zice ,ca pentru noi romanii a avea un trai pe masura asteptarilor a devenit imposibil.nu ne dorim lucrul acesta toti in acelasi timp si in aceeasi masura.nu suntem destul de multi cei care dorim o viata mai buna.observ ca nici dorinta de a avea o viata mai buna nu ne uneste. / sa-ti iubesti tara,pentru multi este ..arhaic,adica cum sa incepi prin a-ti iubi tara cand poti iubi direct lumea toata ,intreg universul...esti poate prea putin deschis la minte...prea putin cosmopolit?/ sa fii patriot devine de-a dreptul caraghios..?/ sa fii,onest ,sincer,sa crezi ca neamul tau ,roman  ...continuare .
41 comentarii
modifica
O hartă şi despre GPS-uri
de ionbarb la: 11/01/2012 17:12:02
am găsit aici/ http://www.harta-romaniei.webro.info/harta-romaniei.html/ o hartă a lumii văzută din satelit. cred că microsoft encarta e deja istorie...se pot vedea şi casele în care locuiţi indiferent că localitatea ar fi o metropolă sau un cătun. Întrebarea pe care mi-o pun este cât de deştepte vor fi gps-urile auto în următorii câţiva ani? eu cred că vor avea în memorie nu numai imaginea foto a hărţii ci şi semafoarele, indicatoarele şi marcajele de pe orice segment de drum sau stradă şi să informeze şoferul de prezenţa acestora. Şi mai deştepte ar fi dacă ar avea la un interval de o zi actualizarea hărţii şi tuturor străzilor cu prezenţa indicatoar  ...continuare .
13 comentarii
modifica
Je t'aime
de sami_paris74 la: 11/01/2012 14:15:40
nici nu mai ştiu dacă am vreo religie/ nici nu mai ştiu de când n-am mai văzut un preot/ azi când sunt liber, aş vrea să mă rog/ să-mi ierte dumnezeu păcatele/ am devenit pribeagul deşartelor vise/ Şi mă umilesc şi rabd chinurile/ Şi este dumnezeiesc şi uman/ să-mi fie dor de tine românie./ de când te-am părăsit, am rătăcit/ am îndurat setea şi foamea/ dar niciodată nu te-am vândut/ la preţul unui galben greu./ mă duc draga mea la biserică/ la biserica împodobită cu jertfe de fugari/ aici am aflat cine eşti şi de ce/ Îmi este aşa de greu... je t’aime./ /
comenteaza!
modifica
Trebuie sa ne deghizam?
de Daniel Racovitan la: 11/01/2012 14:13:42
<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/igljlp_9hm0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
3 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...