arhiva: 02/01/2012


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Cine poate ajuta niste parinti disperati !
de Ada66 la: 02/01/2012 20:35:53
buna ziua, as dori tare mult sa ajut o familie mai in varsta din romania care nu mai stie absolut nimic de baiatul lor; este vorba de o persoana adulta, cu numele de valentin vintila, si am inteles ca ultima lui adresa a fost in ohio,vintila valentin, / 123 bass bay boulevard, chippewa lake, oh, united states/ sincer eu nu cunosc aceasta familie, locuiesc in arizona, dar o prietena de a mea cunoaste aceasta familie si m-am oferit sa o ajut cat pot eu mai bine. doresc sa anunt si missing people, dar nu inainte de a intreba romanii ce locuiesc in ohio.orice informatie este bine venita. va multumesc tuturor. ada./ o zi buna si un an si mai bun la toata lumea va urez !
6 comentarii
modifica
Romanul Sânge satanic a fost desemnat CEA MAI MIȘTO CARTE A ANULUI 2011 în cadrul premiilor Proliteratura
de morgothya la: 02/01/2012 20:08:42
ediția a doua a romanului sânge satanic a fost desemnată de către proliteratura “cea mai mișto carte a anului 2011”. / despre romanul sânge satanic, de cristina nemerovschi, apărut la editura herg benet, echipa proliteratura a scris: “o carte unică în literatura contemporană, care prezintă povestea unei adolescențe antisociale. o carte în care autorul reușește să se rupă de limbajul clișeistic.”/ premiile proliteratura au inclus și cea mai bună carte de poezie, cel mai bun debut, cel mai interesant roman, cel mai așteptat debut individual, cea mai bună traducere, editura anului 2011 și multe altele./ premiile proliteratura se află la prima lor ediție./  ...continuare .
78 comentarii
modifica
Destin.(aveloso destino)
de sami_paris74 la: 02/01/2012 17:07:39
destin.(aveloso destino)/ de samson sami./ măi omule/ de ce stai aşa şi plângi/ singur pe malul mării/ aşezat pe un scaun de alge/ gânditor că o statuie de rodin ./ dacă aşa ţi-a fost scris, aşa rămâi !/ cerşeşte pace./ de eşti gladiator te luptă/ aşa e scris şi n-ai ce face, sau taci/ sau zi ceva mai mult decât tăcerea./ sau vrei să mori de faţă cu minciuna./ /
3 comentarii
modifica
2012 - SANSA TA
de Roman Haduch la: 02/01/2012 12:12:03
la finele anului 2011 , echilibrul mondial a fost afectat de lacrimile a milioane de indurerati de iesirea din peisaj a dictatorului lor . organismele internationale si organele multor natii au inceput sa priveasca atent la surasul finantei mondiale, care, uneori, afecteaza organele interne. din canalele de stiri, ale posturlor tv., dupa traditionalul "la multi ani!" au inceput sa curga in minta noastra, stiri abracabrante, care vor sa franga orice speranta (scumpiri la gaze, carburant, tigari, alcool, limitarea veniturile , oprirea cresterilor salariale, reforma sanatatii in sensul darwinian, etc. etc. ma opresc aci cu debusolada, propunand tuturor cafegiilor , pe care va stimez si va  ...continuare .
6 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: