arhiva: 20/01/2012


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
...sus / ...jos
de om la: 20/01/2012 19:49:33
ca tot este moda cu susu'n jos :)/ ma dusei pe o carare.../ ma'ntalanii cu'o fata mare.../ <iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/sonyjxhmttu" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>/
41 comentarii
modifica
JOS BASESCU!!!
de Baby Mititelu la: 20/01/2012 19:19:10
<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube-nocookie.com/v/sr4mzkflwik?version=3&amp;hl=it_it&amp;rel=0"></param><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube-nocookie.com/v/sr4mzkflwik?version=3&amp;hl=it_it&amp;rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>
94 comentarii
modifica
Singur-singurel.
de sami_paris74 la: 20/01/2012 13:58:58
nu suport oamenii care scuipă, care tuşesc direct în palme, pe cei care stau cu degetul în nas şi pe cei care nu-mi oferă atenţia cuvenită atunci când le vorbesc. oamenii care nu te privesc atunci când le vorbeşti, nu-ţi acorda respect./ Şi pentru că nu stă în putinţa noastră de a ne dezbăra de o înfăţişare urâtă, care ne deranjează uneori şi care alteori ne face să ne pierdem moralul şi ne bântuie cine ştie ce gânduri de sinucidere, eu mă corectez la început pe dinăuntru, dar afară chiar că nu mai am nici o putere să-mi schimb înfăţişarea . nu, nu râde ! Ştii cum este cu semnele ? este ca şi cum ai bate un cui într-o bucată de lemn, scoţi  ...continuare .
5 comentarii
modifica
nebunie ?
de corandra66 la: 20/01/2012 07:24:56
eu sunt profesor. predau unor tineri înghesuiţi, ca vitele, în grupe care nu îmi permit să le acord atenţia pe care o merită (nici măcar nu le pot reţine numele). altfel, risc să fac ore neplătite, aşa cum sunt ele plătite. mulţi dintre ei nu au ce căuta acolo. nu neapărat pentru că nu îi interesează profesia pentru care, aparent, se pregătesc, ci pentru că, regret, ei chiar nu pot cu capul, ceea ce nu îi face mai puţin oameni sau mai puţin îndreptăţiţi să se manifeste în cadrul legislativ pus la dispoziţie de stat. nu cred că există om neînsemnat, ci doar om aflat în locul nepotrivit. indiferent despre care grup vorbim, marea problemă este aceea că niciun  ...continuare .
24 comentarii
modifica
Si ce daca(fragment)
de anaisanais la: 20/01/2012 03:01:47
si ce daca m-ai cautat?/ mi-am aprins o tigara si am tras draperia.in departare orasul era viu.pulsa cu mii de lumini ca o inima prea incercata.ma asteptam din moment in moment sa aud tipatul liniei neintrerupte./ batea vantul in perdele .../ -te iubesc...te iubesc.../ tacerea nici unui gest ma-nvaluia./ mi-am lasat capul pe brat in odihna.mi se parea ca visez un vis urat./ ploaia m-a gasit in balcon,in scaunul nostru.../ si ce daca vrei sa te-ntorci?/ mi-am sters fata...bratele...ploaia isi facuse culcus in parul meu.tigara a ars singura./ unde mi-as putea trimite plansul,indoielile?unde as putea trimite chipul tau,pentru a nu se mai intoarce decat atunci cand eu,batrana si uituca,nu l-as ma  ...continuare .
4 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: