arhiva: 21/01/2012


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Mos divan (continuare)
de sarsilovici la: 21/01/2012 21:02:22
da am ajuns pe deal se vedea orasul si in afara de ast peisaj sarac si trist se vedeau in departare crestele de munti. parca acolo am auzit ca ninsese mai vartos si m-as fi repezit acolo da nu ma tineau balamalele ! da cu toate eforturile conditia imi era redusa tot pe langa oras puteam sa ma invart ! socotelile de dimineata erau prea roze. le-am mai cenzurat si am decis sa ma reculeg cu fata spre munti si asa ca am manat-o pe suzuca pe un drum de pamant mai retras de sosea !/ desi sperantele mele erau cu aripi lungi, le-o mai taiat saracia ! / e un mariaj extrem cu dansa, madam saracia ! adica o zice vreo unu ca baaa, ai suzuca, stai la bloc ,mai ai si servici si zici ca esti sarac, tu n  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Mos divan
de sarsilovici la: 21/01/2012 21:01:42
tarrr suna telefonu. era alarma de tipa in mod constant si punctuala dimeneata de dimineata. gasesc telefonu si apas pe un buton. capsorul pica la loc intre perna si tablia de la pat da pe muchia divanului si da sa inceapa sa cresca puiul de cucui. normalmente ca am sarit buimac si cu fata la tablie. tel suna din nou si cu ochiul mai limpede zaresc butonul si-l apas cu sete. pe geam se mijesc zorile unei zile pe care o credeam a fi de pace. pace de une daca de dimineata mi-am luat o scatoalca ? si parca visasem ceva mai acatarii dar trezirea o fo brusca si razboinica. da acu mi-am amintit in vis era ceva de bucurie dupa razboi, revolutie sau avansare ! era ceva de bine da na fost sa fie !/ ma  ...continuare .
27 comentarii
modifica
Fundraising pentru Cultura
de anyen la: 21/01/2012 19:49:58
m-am hotarat sa sustin aceasta campanie pentru ca intr-adevar avem nevoie de teatru in viata noastra./ teatrul indart organizeaza o sesiune de strangere de fonduri pentru cele 2 spectacole in pregatire, extrem si traieste-ti fanteziile/ bogdan gagu (membru teatrul indart) spunea:/ am umblat pe la multe firme dar cultura nu a fost si nu va fi niciodata o prioritate. am realizat ca multe sponsorizari in cultura se fac pe relatii si pe nume - noi nu suntem un nume, noi nu avem relatii, nu avem forta de convingere - dar avem ceva ce nu mai au multi: entuziasm!/ acest entuziasm ne ajuta sa speram si sa credem ca munca si seriozitatea noastra vor fi rasplatite intro buna zi./ noi nu avem  ...continuare .
1 comentariu
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...