arhiva: 31/01/2012


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Dorele mai fa o data Tthhzzz...
de sarsilovici la: 31/01/2012 21:20:05
prima data cand am bagat degetele in priza am facut cunostinta cu verii mei electronii. o fo o stragere de maini foarte viguroasa si cu zguduieli de bucurie. da ei erau grabiti sa fuga pe sarme si eu am ramas dincolo de trenul lor, pe peron, cu nitica spaima si curiozitate inca neostoita. cand m-am facut mai mare m-am facut si eu electron. / e cel mai mare popor. chinezii sunt infimi in comparatie cu marele popor electron. cica e-urile is rele. is rele cele din mancare, dar alea de fug prin sarme sunt bune la tot ce traieste si vietuieste in categoria humanoizilor. restul vertebratelor nu folosesc e-uri sau prea putine. am auzit ca sunt unele in marile adancuri de mai umbla cu arcul electric.  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Tandoi . partea a- II-a
de sami_paris74 la: 31/01/2012 17:49:38
când se eliberase din lagăr observase că avea vederea neclară, privea un obiect şi îl vedea în dublu,rusii l-au îndreptat către un birou de repatriere pentru românia, se decise să rămână în germania, pentru că acolo se obişnuise cu moartea şi cu mirosul morţilor. / - eu nu mai plec de-aici până nu-mi recuperez mina ! aşa se destăinuise el lui atena iubita lui din lagărul de exterminare. / - păi unde ai să dormi tandoi ? ii zise atena îngrijorată. / - aici am să dorm, în lagărul ăsta blestemat ! / credea ca tandoi ,iubitul ei inebunise, si era posibil sa-si fi pierdut mintile ,dar mult mai tirziu si-a dat seama ca nu era de loc nebun…/ - fă ateno, tu , să  ...continuare .
18 comentarii
modifica
Actorii din Sunetul Muzicii, reuniti dupa 45 de ani
de Daniel Racovitan la: 31/01/2012 15:10:09
<img src='http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/2084437_700b.jpg' />
4 comentarii
modifica
Alerta: romani, vi se pregateste ceva naspa: ACTA
de Daniel Racovitan la: 31/01/2012 14:11:40
<iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/kdyktxxjvt8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
32 comentarii
modifica
Reactiunea
de Apoll la: 31/01/2012 01:59:10
/ nea ion, ce-n griji, se zbate/ se-mbraca nerabdator/ cu o haina groasa-,n spate,/ la protest sa urle-n cor./ insa ii lipsea pancarta/ si nici nu-si facuse plan/ ce sa strige catre poarta/ aparata-a lui traian./ cand ajunse in multimea/ umilita cu-al ei trai,/ masura imprejurimea/ cu privirea evantai,/ se gasi un ins amabil/ care-i spuse in timpan/ ce slogan ii mai valabil/ pentru-a castiga un ban./ numai ca, in clasa-a cincea,/ la un meci de oina dur,/ se lovise –n cap cu mingea/ si timpanu-avea cusur./ ala ii tipa-n ureche,/ mirosindu-l ca-i boboc,/ strigaturi de top, pereche,/ cu o voce poloboc:/ -haidem la anticipate,/ sa-i schimbam acum pe hoti/ cu romani cu probitate,/  ...continuare .
16 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...