arhiva: 10/10/2012


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Wanderlust - film de comedie 2012
de mooviman la: 10/10/2012 21:15:42
wanderlust - un film slab tinand cont de actorii principali, paul rudd si jennifer aniston. un film despre o comunitate de oameni care fumeaza marijuana si fac sex care cu care apuca...voi ce parere aveti ?
comenteaza!
modifica
Dragostea
de CosminDima la: 10/10/2012 20:11:34
hello ! povestea mea este mai lunga, deci nu ma astept sa o citit pe toata. / totul a inceput la 12 ani, cand m-am indragostit de o fata. nu prea le aveam cu fetele si nici nu am cerut sfatul nimanui. vara lui 2008 am petrecut-o la bunici, unde aveam un anturaj. pe la sfaristul verii, a inceput si ea sa vina pe acolo, eu fiind socat cand am aflat, dar ea a venit de putine ori si avea prieten din cate stiam, asa ca nu prea am avut cand sa actionez. a venit clasa a 6a, eu numai am dat pe acolo insa o vedeam zilnic pe la scoala. a venit vacanta inter-semestriala, am stat la bunici atunci. eu aveam planuri in minte, dar am ramas cu buza umflata, deoarece ea nu a venit decat o zi din numai stiu  ...continuare .
9 comentarii
modifica
IMPORTANŢA BEŢIVILOR PENTRU SALVAREA SUFLETELOR
de Roman Haduch la: 10/10/2012 13:23:09
am fost la amara. liniste, decenta, mancare buna, imi lipsea o casa de rugaciune./ pe 4 10 2012, orele p.m. am plecat pe strazile urbei,am mers pana la prima intersectie, apoi pana la o a doua intersectie s.a.m.d. calauzit, de duhul sfant, m-am oprit in fatza unei cladiri fara vreun semn distinctiv insa , in mod tainic am inteles ca acolo este o casa de rugaciune crestina. pe poarta era un lant cu lacat,era ora 16:30 p.m.. peste drum de cd ( casa de rugaciune, casa domnului) se afla un magazin alimentar iar pe trotuar sedeau doi barbati ce beau bere , aveau fetzele rosii si erau comunicativi astfel ca, i-am intrebat ce este peste drum si , atunci au inceput sa -mi spuna ca este o casa de  ...continuare .
20 comentarii
modifica
Anhedonic
de Tris la: 10/10/2012 03:15:54
mi-e/ rău nebun/ cu zile pătrate/ şi negre/ din nopţi albe/ îmi pleacă sfârşitul când/ înhumez cuvinte./ mi-e/ iubirea şchioapătă/ îmi merge/ din ce în ce/ mai prost/ şi aştept/ upovăind slab/ să treacă/ vara/ ca să-mi fie/ cald./ am incinerat/ gânduri/ e cenuşă-n capul meu/ mi-e creierul vulcan/ şi/ din el erupe/ lava care şerpuieşte/ înspre inimă/ la închiderea/ programului./ */ nu vă mai stresaţi/ o să murim şi o să fim/ cu toţii/ cool.
8 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...