arhiva: 20/10/2012


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Seeking friend for the end of the world - un film slab ?
de mooviman la: 20/10/2012 21:02:40
caut prieten pentru sfarsitul lumii. din start suna a un film prost! in schimb cand vezi trailerul, iti lasa impresia ca poate poate este ceva de capul lui si poate o sa te si distreze. nu e asa. steve carell face acelasi rol pe care il face in toate filmele, genul de om singur, trist si fara prieteni. o adaugi si pe keira knightley care a avut numai roluri de femeie ciudata si labila psihic si iti dai seama ca mai bine alegeai alt film.
3 comentarii
modifica
Octombriană
de wania la: 20/10/2012 12:49:41
o frunză între două jumătăţi de toamnă/ ce-mi consola pudoarea clipei, smulsă,/ spre dimineaţă a căzut răpusă/ lăsându-mă octombriană/ cu gându'-ntors precum vinul în must/ cu sfinţii furişaţi de prin icoană/ În cana de cafea doi nori am muls/ Şi am plouat octombriană / trecând prin toamnă fără-de–veşmânt/ mic-dejunez apusuri fără vamă/ Şi în oglinda apelor de ploaie/ mă îmbăiez octombriană/ / din înserarea cupelor degust/ lumină în culori de curtezană/ sub baldachinul visului sădesc/ seminţe de octombriană/ / mai pun de-un ceai de veşnicii ,/ precum mă ştii,/ octombriană/
11 comentarii
modifica
Efecte...
de mony13 la: 20/10/2012 02:16:16
sper sa-mi intelegeti exemplul din prima mea expunere a gandurilor mele pe acest site (gandind in perspective) referitor la coca cola si la faptul ca datorita exprimarii (putin ironica cei drept) in care incercam doar sa dau simple exemple despre ignoranta oamenilor din zilele noastre, am primit comentarii din clasa a doua ./ aici aveti exemplul patetismelor mele si a teoriei conspiratiei de care s-au legat personalitati importante de pe acest site. jos palaria daca intr-un comment era o replica constructiva,dar atat timp cat nu am jignit pe nimeni , cred ca frumos ar fi sa alegeti calea armoniei.nu doresc decat sa impart experienta si trairile mele cu oameni care fac parte din aceeas  ...continuare .
12 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: